Stort inlägg om solglasögon

Inlägget innehåller reklamlänkar från Misterspex.se, Nividas.com, Arket.se, Lensway.se

Nu när solen visats sig senaste dagarna så har jag sett så sjukt många glida runt med solglasögon, det ser ju så härligt ut :-) Det börjar verkligen bli säsong att ta fram sina brillor, eller köpa nya. Jag äger sjukt mycket solglasögon men tycker typ inte att jag passar i det så slutar alltid med att jag bara har dom på huvudet istället haha. Men, det är ju så sjukt snyggt med solglasögon och perfekt att dra på sig om man inte hunnit fixa sig hehe. Här nedan har jag samlat ihop dom mest trendiga för året<3

Övre raden, HÄR / HÄR Undre raden, HÄR / HÄR

Runda solglasögon passar extra bra om du har lite fyrkantigt ansikte. Tycker dessa är så himla fina och verkligen unika. Dom kantiga från Ray-Ban blev ju jättepopulära förra året, men tycker dom är så snygga fortfarande. Nä, runda solglasögon tycker jag ser så coolt ut, och blir ändå rätt mjukt för ansiktet. 

HÄR / HÄR / HÄR

Den här lite kantigare modellen tycker jag är sååååå snygg alltså. Dessa var fan sjukt coola. Jag tycker typ att svarta stora solglasögon kan bli lite hårt, iallafall på mig som är rätt blond och ljus. Så då är ett tips att köra på ett par bruna eller beiga. Dom grå/beiga här ovan var så fina tycker jag, blev lite sugen på dom i mitten! 

HÄR / HÄR / HÄR

Lite för er som vill sticka ut eller ha några större solglasögon i samlingen! Dom i mitten har ju blivit astrendiga på senaste, och även om jag kanske inte hade gått runt med dom så tycker jag att dom är så snygga på. Gillar typ den modellen! Men stora solglasögon ser liksom så lyxigt och fint ut haha, ni fattar. Dom till vänster är superlika Celine's, men dessa kostar drygt 300kr. Perfekt om ni är ute efter ett budgetalternativ! 

HÄR / HÄRHÄR

Och till sist har vi cat-eye modellen som tydligen ska passa hjärtformat ansiktet bäst. Jag gillar faktiskt cat-eye och tycker ändå att den modellen passar mig ganska bra som har rätt runt och brett ansikte. Hade dom i mitten för några år sedan och älskade dom! Sen tappade jag dom en sommar och köpte aldrig nya haha, men fina är dom! Och väldigt nätta trots att dom är ganska stora. 


Gillar

Kommentarer