Stort vår-klädes inlägg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Frågade ju er här om dagen om vad ni vill läsa mer av, och så många av er ville ha mer tips på vårkläder! Så här kommer ett gigantiskt inlägg med en massa inspo inför våren :-) Valde att lägga upp allt i olika kategorier då jag tidigare i veckan gjorde tips på outfits (läs HÄR) inför våren. Hoppas ni gillar det! Väldigt kul att göra såna här inlägg iallafall och jag får själv så mycket inspiration! <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Vi måste starta det här med den första jackan, alltså hur cool är den inte? DÖR. Så snyggt med nitarna och trycket bak på ryggen, älskar det! Så himla coolt. Sen tycker jag att jeansjackan är verkligen så fin, den ser rätt retro och oversize ut vilket är det ultimata när det kommer till jeansjackor tycker jag! <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Lite skor för vår och sommar! Härligt och färgglatt :-) Dom gula sandalerna är ju så himla gulliga, dom finns i massor av färger och kostar bara 179:-, sånt jäkla kap! Och btw, till alla er (inklusive jag) som älskade J. Lindebergs skor med kardborrebanden förra våren som tog slut på 1 sek, dom finns inne igen i alla storlekar! Så himla fina. Alltså nr 8 jag pratar om! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Något jag tycker är så svårt är att hitta ett par solbrillor man gillar. Jag har liksom ingen aning om vilka bågar som passar mitt ansikte haha.. Men tror jag behöver rätt stora då jag har ganska brett ansikte. Hur som helst! Jag har nummer 2 som jag älskar, så snyggt med guldigt spegelglas på sommaren (eller skidbacken!!!) och dom är lätt dom skönaste jag har. Dom väger absolut ingenting! Btw, ser ni någon skillnad på nr 1 & 9? Jag gör det inte haha, men ett par kostar alltså 300 kr och dom andra 3000 kr. Så sjukt. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Blåa jeans är ett måste när det kommer till våren och sommaren. Byt ut dina svarta jeans till ett par klassiska blå, det gör sån skillnad i din garderob och kommer göra att alla outfits plötsligt känns ljusare och vårigare! Jag har nr 2 och nr 3, älskar dom och så bra pris på dom! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Väskor, väskor, väskor.. Jag är besatt av den här modellen på väskor. Crossover väskor som liksom funkar till varenda outfit och vad man än ska göra. Eller okej, kanske inte om man ska till skolan. Men annars! Jag använder inget annat än såna här små. Dom gör liksom mycket för ens outfit och är så snygga :-) Älskar alla här ovan! Men den blåa ligger extra kärt hos mig, sen tycker jag att den med det blommiga bandet är SÅ snygg. 


Gillar

Kommentarer