Svar på era frågor

Vad är han för ras? Jättefin!
Han är en cockerpoo! En blanding av pudel & engelsk cocker spaniel! :-) Tack! 

Kan inte du göra en sminkvideo? :-) Hade varit så kul! :-)
Hm.. Fått jättemycket frågor om detta på senaste och tyvärr känner jag mig varken bekväm framför kameran eller med något redigeringsprogram. Men förhoppningsvis köper jag en ny data i början på nästa år och då hoppas jag att jag lättare kan redigera videos.. Så ja, någon gång under nästa år ska jag försöka fixa det! :-) 

Kan du inte berätta hur du ska fira jul? Med F? Ska ni träffas osv och hur och när osv? Eller inte alls? Blir det 1 familjen stop eller flera under dagen? Kram <3

Haha, här var det många frågor :-) Men ja, självklart. Jag har äntligen tagit tag i det och kommer att fira jul i Växjö tillsammans med min pappa, bror och släkten där. Än så länge har jag bara bokat en hemresa den 26e och har inte riktigt bestämt om jag ska åka dit den 23e eller tidigt på julafton med tåg. Vill gärna vara med F den 23e så vi får se hur jag gör! 

Undrar hur du jobbar heltid med bloggen? Inget illa menat, undrar mest hur det fungerar. Lägger du 8 timmar om dagen på bloggen? Hur funkar det med att tjäna pengar osv? Skulle vara kul att läsa ett inlägg om det :) 
Det jag menar med att jag jobbar heltid med bloggen (eller både instagram och bloggen)är att det är det enda jobbet jag har, min enda inkomstkälla och det jag lever på just nu. Alla dagar jobbar jag inte 8 timmar, utan ibland kan det ju vara typ 4 timmar men jag räknar ändå in fota/planera/gå på event/samarbeten/instagram osv som en del av mitt jobb och det kan ta väldigt mycket tid. Jag tycker att det är superkul att blogga och känner mig väldigt tacksam över att kunna ha det som mitt jobb och inkomstkälla. Sen vet jag inte hur länge jag kommer att hålla på med det, i framtiden kommer jag förmodligen vilja plugga vidare och jobba med något annat men det tar jag då :-) 

Du er så FIN!! Har du tips til en god selvbruning, eller er du bare så brun naturlig? <3
Men åh tack! Jag använder den HÄR från St Tropez och tycker att den funkar superbra verkligen. Är tyvärr inte alls brun naturligt, inte under vinterhalvåret iallafall, haha. 

Vart går ni när ni går ut och dansar? Tycker det är såå svårt att veta vart man kan gå, är lika gammal som dig! Kram!
Känns som att jag aldrig är ute längre, typ varit ute 3-4 gånger sen i somras tror jag. Men vanligtvis går vi till Oxid och Spitfire som ligger vägg i vägg, och vid 1 brukar vi gå till Vida men ångrar oss ofta efter haha. Gillar Vida (det lilla rummet iaf) men tycker tyvärr att dom gått ner väldigt mycket i åldrarna senaste året och spelar typ samma spotifylista varje kväll haha. Kram! 

Hej, så himla fin jacka!! Är det den långa eller korta versionen av jackan som du har? Kram
Tack! <3 Jag har den långa modellen men jag har faktiskt klippt av "päls-bubblan" längst ner haha. Det syns inte alls. Tycker typ att den var lite för lång innan, även på mig som är 175cm. Även rätt stor i storleken. Den kortare modellen kanske passar er under 170! :-) Den långa verkar typ vara slutsåld överallt tyvärr, men den korta hittar ni HÄR ifall ni vill kika på den!

Gillar

Kommentarer