Svar på frågestund del 1

Hej Tove! Jag undrar lite hur du och F gör med betalning av boende/mat osv. Som jag förstått har du flyttat in i hans lägenhet. Har ni skrivit till så du också står som ägare på den eller blir det ”hans” pengar den dag ni säljer? Delar ni på hyran, om ni har hyresrätt - eller har ni delat upp så att du istället står för mat/grejor till lägenheten? 
Hej! Ja precis, han äger en bostadsrätt och eftersom att jag bodde hemma innan så blev det naturligt att jag flyttade över mina saker till honom sakta men säkert, och nu bor jag här på heltid. Nej, han står som ägare och vi har inga planer på att ändra på det. Jag betalar halva hyran och sen delar vi på allt annat, alltså mat, nödvändigheter hem, inredning vi köper osv. 

Vad föll du för hos F? Vet att du svara förut hur ni började prata och dejta. Men jag skulle vilja veta vad som gjorde att du föll och när du kände att du ville vara med honom. Skulle också vilja veta hur ni blev ”seriösa”, frågade ni varandra om ni va tillsammans eller hur blev det? :)
Hm.. Det jag liksom gillade med honom och som fick mig väldigt intresserad var nog att han var väldigt lugn och typ blyg haha. Jag ogillar skrytiga, för självsäkra killar. Men F var (är) liksom en av dom snällaste jag någonsin träffat och det lyste liksom igenom vilket stort hjärta han hade, och det gillade jag. Cheeeesy haha.. Men sen är han ju exakt min stil också och vi hade väldigt roligt tillsammans. Och till andra frågan: Det tog några månader innan det blev helt seriöst, innan hängde vi liksom bara och tog allt som det kom vilket var riktigt skönt. Sen frågade jag väl typ honom hur han "presenterar" eller pratar om mig till andra, och då sa han att han kallar mig sin flickvän. Haha väldigt gulligt, och det gjorde mig väldigt glad - så det var väl då jag visste att vi var tillsammans och att det var seriöst. 

Om jag inte minns helt fel så har väl du inte läst klart gymnasiet? Har du planer isåfall på att läsa ikapp till en gymnasieexamen? 
Det stämmer. Jag har pluggat på komvux i typ 1-2 år för några år sen, men tog en paus - men funderar faktiskt på att ta upp det snart igen så att jag blir helt klar med dom sista kurserna. 

Om du inte hade jobbat med sociala medier, vad har du velat jobba med då?
Oj, alltså jag hatar den här frågan haha. Jag vet typ inte! Ena dagen vill jag typ jobba i en blombutik eller något annat "icke ytligt" då jag kan bli trött på hela den här sociala medier världen ibland. Men samtidigt hade det varit väldigt roligt att typ jobba med events eller något kreativt på typ en tidning.. Eller kanske med reklam, det är rätt intressant tycker jag. 

Hej! Jag undrar när vill F ha barn? :)
Det undrar jag med!!!! Nä, skämt åsido. Vi har kommit överens om att det förmodligen blir om kanske 5 år, eller när vi känner för det liksom. Vi har iallafall absolut inte bråttom med det, och båda vill nog vänta ett par år. 

Hur lång är du?
Jag är 175cm! 

Tips på weekend resor? Inte London, Paris, Barcelona, Prag.
Köpenhamn, punkt. Haha, det är verkligen en av mina favoritstäder i Europa. Hade valt en weekend i Köpenhamn framför London alla dagar. Du får den perfekta blandningen av grym shopping, fin stad, party och grymma restauranger. Och att det bara tar 1 timme dit är drömmen! 

Vad jobbar din kille med?
Han jobbar på Joe & The Juice! 

Hur är din relation till din pappa? Du skriver en del om att du åker hem till din mamma/umgås med henne, men väldigt sällan om din pappa.
Min relation till både mamma och pappa är bra. Men efter att dom skiljde sig när jag var 13 år och pappa flyttade till en lägenhet så blev det rätt naturligt att jag bodde kvar hos mamma i huset där jag alltid bott. Så det är väl därför min mamma varit med mer i min vardag och här på bloggen. Men jag och pappa ses kanske någon gång i månaden och det är verkligen inga konstigheter mellan oss :-) 

Vilka bloggar läser du?
Biancas, Andreas, Paulas, Kenzas, Egoinas. 

Vilka är dina bästa tips på hur man får kontakt med killen man gillar och hur man ska fråga om han vill ses? Tips på vad man kan prata om på första ”dejten”? Hur gjorde du och F? :) 
Slide in to his DM..!! Haha, det gjorde F med mig iallafall :-) Nej, men ärligt så är instagram en sjukt bra plattform om man inte vill ha typ tinder. Gå in på killens du är intresserad av profil och likea lite gamla bilder, följ, eller skriv till honom haha. Det är inte så lame som det låter. Man måste ju börja någonstans. Jag och F sågs på Supper och drack drinkar tillsammans en lördagskväll första gången vi sågs. Vi hade typ inte pratat alls mycket över sms innan det, så vi hade en del att prata om för att lära känna varandra. Jag ogillar att prata om mig själv och lyssnar hellre på när andra berättar om sitt liv, så det är bara att fråga på allt du kan tänka dig haha.  

Hur relaterar du till sociala medier?  Känner du stress, jämför dig, törs du vara ärlig etc?
Det går verkligen i perioder. Ibland kan jag tycka att det är superroligt och ett väldigt givande jobb där man får vara kreativ, öppna upp sig själv och få respons tillbaka. Men självklart är det ofta det är jobbigt också, typ nu är en sån period. Jag jämför mig väldigt lätt med andra och liksom ger mig själv mycket ångesttankar om att folk inte gillar mig, att andra är bättre, att jag inte gör ett tillräckligt bra jobb osv. Såna hjärnspöken suger. Och jag känner absolut av en stress om att leva upp till folks "förväntningar" typ och att jag alltid måste vara mitt bästa/snyggaste/trevligaste jag. Men samtidigt får jag mig en tankeställare då, det är ju ändå mina kanaler där jag bestämmer innehållet. Jag vill inte försöka vara helt 100% perfekt, för jag vet själv hur ointressant jag kan tycka att det är, men det är ju oftast det lättaste - att liksom låtsas allt är guld och gröna skogar. Lite luddigt svar haha, men ja, jag kämpar för att inte jämföra mig själv och liksom lita på min egen självkänsla.

Varför hoppade du av gymnasiet?
Hm.. Det finns egentligen ingen lång story om detta. Jag blev sjukt skoltrött, och det ledde till att jag började må psykiskt dåligt och orkade knappt ta mig upp på mornarna eller komma ut för att träffa vänner. Hela det året är typ som en dimma för mig, men till slut så missade jag så mycket i skolan och det gav mig så mycket ångest, att jag tillsammans med mina föräldrar och kurator bestämde att det var bäst att ta en paus istället för att köra på och må dåligt.

Gillar

Kommentarer