Svar på frågestund del 2

Tycker du det kan vara jobbigt att du har så flexibelt jobb och mycket ”ledig” tid jämfört med tex din kille?
Ja, faktiskt. Jag kan lätt känna mig oproduktiv hemma trots att jag gjort saker. Det är liksom inte alltid kul när vi pratar och han berättar om sina 5 möten på förmiddagen, träning osv och jag liksom bara har "varit hemma och jobbat" haha. Men han stöttar det och vet att jag liksom inte är hemma och latar mig direkt medans han får jobba. Samtidigt är jag även tacksam för att jag har ett så pass flexibelt jobb då jag verkligen kan styra över mina dagar, och även fått väldigt bra disciplin. Hade jag haft ett heltidsjobb med fast tider så hade jag och han typ aldrig sett varandra på dagarna då han jobbar väldigt långa dagar och helger. 

Kan det bli intensivt att bo ihop? Har du någon gång känt behov av space/egentid?
Ja, självklart. Jag tror att alla behöver lite egentid ibland. Jag tycker att det kan vara såå skönt att bara få vara hemma själv några kvällar och tända ljus, ta långa duschar, gå runt i morgonrock och bara göra det jag känner för just då. 

Kom på en till fråga, haha. På bilder ser det ut som att ni bor i en etta (?), blir det aldrig jobbigt att inte ha ett ytterligare rum att "stänga in sig i", om man vill vara själv? Typ ett sovrum, haha. 
Yes, vi bor i en etta men den är 54 kvm, så det är verkligen inte som att vi går på varandra liksom. Men jo, på senaste har jag verkligen känt att det vore nice med ett sovrum som man kan stänga om man vill vila eller vara själv ett tag liksom. Får liksom stänga in F i gardroben nu när jag tröttar på honom. Hehe...

Vad gör du helst en ledig helg?
Vaknar av mig själv rätt tidigt utvilad. Åker in till stan och äter en god brunch med F eller en vän, och sen strosar runt lite i några timmar. Kommer hem, städar lite och vilar. Sen äter jag gärna middag med vänner eller har en riktig myskväll! 

Hej! Vill först o främst säga att din blogg är så mysig att gå in på :) Har du och F tänkt att köpa bostadsrätt ihop? När ska de ske i så fall? Och hur gör ni med den ekonomiska biten idag, med hyra mat osv. Har ni gemensamt matkonto? 
Åh tack <3 Ja, det är väl tanken att i ska! Men vi trivs väldigt bra i hans (vår) lägenhet just nu, så vi känner inte att det är bråttom. Tror även inte heller att F är jättesugen på att sälja sin lägenhet nu när marknaden är som den är. Men förhoppningsvis om ett år eller så. Och till andra frågan: Vi delar på hyran, mat och saker till hemmet. Tyvärr har vi inte hunnit/orkat fixa med ett matkonto än, så just nu betalar vi typ varannan gång. 

Hej Tove, du är så snygg och naturlig! Har du komplex för något? Är du nöjd med din kropp? Vad tycker du om botox och filler? 
Tack!! Vad glad jag blir <3 Allså, jaaaa jag har absolut komplex och saker jag inte gillar med min egna kropp. Men skulle ändå säga att jag är "nöjd". Självklart mer vissa dagar än andra haha. Jag försöker bara inte lägga så mycket vikt i det. Det är såhär jag ser ut liksom, och kommer se ut för resten av mitt liv - så det är typ bara att gilla läget haha. Ang botox och fillers så har jag inte så mycket åsikter. Jag är inte intresserad av att göra något just nu (då jag är typ rädd att inte se ut som mig själv, eller ångra mig) men har absolut inget emot folk som vill göra det. 

Utan att nämna din inkomst osv, hur mycket skulle du uppskatta att du spenderar på kläder och inredning en genomsnittlig månad? Är du obekväm att säga en summa kanske du kan svara "ca 30% av min inkomst" typ. 
Hm.. Kanske 3000-4000kr på kläder/inredning per månad! 

Det ser inte ut som att du tränar så mycket, finns det någon särskild anledning till det? Tycker du inte att det är kul, har du inte hittat en träningsform som intresserar dig, finns det inga bra gym i närheten? Har du tränat eller utövat någon sport när du var yngre? (menar absolut inte att det något fel att inte träna!)
Största anledningen är väl tyvärr att jag inte tycker att det är så himla roligt, eller jag har liksom inte hittat någon träningsmetod som jag verkligen fastnat för. Jag red flera dagar i veckan när jag var typ 8-15 år, men sen jag slutade på det har det väl blivit mest dagliga promenader med vovven. Har haft gymkort också, men när det "gick ut" så förnyade jag det aldrig. Dock lite sugen nu igen faktiskt! 

De flesta influencers åker ju på lite mer "fancy" resor om du förstår hur jag menar. Om du blev bjuden på en resa av exempelvis Fjällräven där du ska testa deras nya friluftsprodukter och tälta och vandra i fyra dagar, skulle du tacka ja? 
Jaaa det hade jag!! Så roligt ju. Främst för upplevelsen och för att jag gillar att testa på nya grejer. 

Vilken är den vanligaste fördomen människor har om dig? 
Gud vad svårt! Kanske att jag skulle vara mer blyg, och prata ljusare haha. Ofta fått höra "men oj, trodde inte du skulle ha så "mörk" röst. Och sen tror jag folk kan bli chockade över att jag kan vara rätt sarkastisk och ärlig. 

Vad brukar du göra när du går till frisören? Tex klipper du raka toppar, lägger i någon färg osv? :)
Okej, det jag brukar göra är att lägga i ljusare slingor som en bayalage (alltså när slingorna målas på för hand och inte liksom blir folieslingor från botten) för att få ett mer solblekt intryck, jag vill gärna ha min egna bottenfärg kvar så är noga med att säga att jag inte vill ha någon grov utväxt, utan att det ska se naturligt ut. Sen får dom gärna lägga på en liten kallare nyansering och toppa topparna. Så lite som möjligt helst hehe. 

Är du spirituell av dig eller har du någon trosuppfattning? :-) puss!
Jag är ateist, och har ingen trosuppfattning. Men jag tror nog på ett liv efter döden, och även på andar. Mitt favoritprogram för tillfället är Andarnas makt haha, se det! 

Hej fina du! Vill börja med att säga att jag tokälskar din blogg! Och att jag vill kopiera av din stil direkt! Så snygga outfits! Och du är så vacker! Samtidigt så himla skönt när man går in på din blogg, man får ett lugn för bloggen är så ödmjuk. Svårt att förklara, men den är inte så ytlig som vissa andra bloggar är där det bara är dyra väskor för 40 000:- typ. Du blandar verkligen lyx och budget, älskart! Nog om det haha! Du är ju ganska lång och det är jag också. Har du någon gång känt att du inte kan ha högklackat p.g.a din längd? Eller att du har fått höra mycket att du är lång osv.? Jag får höra stääändigt hur lång jag är och man blir ganska trött på det tjatet. Så skönt när fler är långa för de flesta av mina kompisar är korta :-) Och jag får bättre sjävkänsla av dig när jag ser hur du klär dig och att du har klackar t.ex. som jag har svårt att använda för att då blir jag ännu längre. Men det är ju så snyggt! 
Åh, tack. Vad glad jag blir!! <3 Ja, jag har tyvärr känt mig begränsad av min längd. Eller inte begränsad, men jag har liksom dessvärre begränsat mig själv i vissa situationer och nekat klackar. Har också ofta fått höra "oj vad du är lång!" eller "men gud vad kort jag känner mig bredvid dig" typ. Eller en klassiker är ju från killar "du får inte ha klackar så du blir längre än mig!!" haha.. Det är ju inte alltid jätteroligt att höra. Men det är ju faktiskt bara att börja sträcka på sig, för det finns ju inte mycket snyggare än långa tjejer med bra hållning. Och det är så viktigt att bara börja ha det man själv känner sig snygg i. Jag började bära klackar för att jag själv verkligen kände mig snygg i det, och varför ska någon annan hindra dig då? Så viktigt <3 Låt aldrig någon annan sätta stopp för att du ska vara som du är och vill

Gillar

Kommentarer