Svar på frågestunden del 1

Om du bara fick välja en sminkprodukt att använda, vilken skulle det vara?
Oj vad svårt! Men jag hade nog valt det HÄR pudret från Make Up Store, deras Wonderpowder är maagiskt och får huden att se solkysst och slät ut! 

Du skrev förut att du kände dig som en bättre människa nu i förhållandet med F, på vilket sätt? :) NI är så fina btw!
Ja, det gör jag :-) Jag känner att det här förhållandet känns mycket sundare och mognare än mitt tidigare förhållande. Vi har vårt egna liv men samtidigt byggt upp en vardag tillsammans vilket jag behöver. Han tar fram det bästa ur mig och får mig att vilja vara mitt bästa jag. Jag känner mig superlycklig och fortfarande helt galet kär, varje dag. Åh, tack vad snällt! 

Vilket är din favorit bar/nattklubb?
Bouqerian för dans & drinkar och sen avsluta på Oxid. Favorit-kombon just nu som aldrig blir tråkigt :-)

Vilken längd har du på ditt halsband från Jane Koenig (de med två platta berlocker)? Vill själv klicka hem ett men är osäker på vilken längd jag ska välja! 
Jag har bara beställt berlockerna från dom, så själva halsbandet hade jag sen innan. Men är helt säker på att det är typ 45 cm. Testa mät innan du beställer så du vet hur det kommer sitta! 

Väldigt mycket frågor om mig och F haha, så om ni inte orkar läsa det kan ni fortsätta längre ner.

Bor du med din kille?
Ja, till 90% gör jag väl det nu :-) Har inte flyttat dit ALLA mina prylar men det mesta av mina kläder är där och jag sover där varje natt. 

Hej! Jag har precis som du i princip flyttat in till min pojkvän. Så undrar hur ni gör med alla kostnader, såsom mat och hyra? Vore intressant att höra :) 
Än har jag inte börjat betala hyra hemma hos honom men tanken är väl att jag ska göra det snart (enligt mig haha). Men när det kommer till mat, toapapper och andra såna hemmasaker så delar vi upp det. Handlar vi bara typ smått så betalar vi varannan gång ungefär (det jämnar alltid ut sig, vi gör även samma när vi äter ute och betalar) och skulle vi säga att vi typ storhandlar så brukar vi dela på mitten och swishar varandra. 

Kan du inte berätta mer om dig och F? Var du rädd/osäker i början på att börja något nytt? Var din första tanke att ni skulle bli något seriöst eller var det mer en kul grej? Hur kom det sig att du just svarade på hans instagram meddelande och ingen annans? Så spännande att veta :)
Vi har träffats i ca 10 månader nu, och har väl varit tillsammans i typ 7 månader kanske. Vi räknar inte haha, men vi kommer ihåg första datumet vi sågs så vi räknar från de. Det tog ett tag för mig att släppa in honom, och samma från hans sida - så vi tog det rätt långsamt i början vilket bara var bra tror jag. Min första tanke var absolut inte att det skulle bli något förhållande, jag kände mig rätt nöjd med singellivet just då. Men visst är det så att när man väl slutar leta så hittar man någon haha.. Vi hängde mer och mer och till slut förstod jag att jag verkligen var kär och som tur var så var han det i mig också :-) Varför jag svarade på hans DM på insta (så vi fick kontakt) var väl för att jag tyckte han såg söt ut och verkade mer intressant. Har faktiskt ingen mer förklaring än det hehe, men glad att jag svarade <3

Vart hade du och F er första dejt? Vad gjorde ni?
Vi sågs på Supper och drack drinkar en lördagkväll :-) 

Är du svartsjuk av dig? eller är F svartsjuk? 
Hm, ja och nej. Han är inte speciellt svartsjuk alls tycker jag, men jag är nog lite mer. 

Hej fina du! Vilka inställningar brukar du ha på din kamera när du fotar? :) Jag har nämnligen samma och skulle gärna ta emot lite grymma tips! Kram!
Jag har alltid den inställd på A och sen ändrar jag ISO efter ljuset där jag ska fota. Alltså om det är dagsljus så har jag väldigt lågt ISO och när det är mörkare så höjer jag det en del. Kram! 

Hur tänker du kring skolan? Ska du plugga klart dina betyg?
Tanken är väl att jag ska plugga klart mina betyg från gymnasiet, men just nu har jag tagit en paus. Jag känner att jag vill jobba lite och försöka komma på vad det är jag vill göra med mitt liv och sen plugga efter det. Men jag funderar på att ta någon kurs i taget på distans bara för att få det gjort så lätt som möjligt. 

Om du bara fick äta en maträtt till lunch och middag varje dag, vilken skulle det vara?
Men guuud vilken svår fråga. Tråkigaste svaret kanske, men just nu hade jag kunnat äta alla olika former av tacos till lunch och middag varje dag, haha. 

Hur fixar du ditt hår?
När mitt hår är "rakt" så brukar det räcka med att jag bara fönat eller självtorkar mitt hår. Men när jag lockar det, vilket jag gör någon gång i veckan, så använder jag en locktång som är 25mm för lite större lockar. 

Vilka bloggar läser du?
Dagligen läser jag dessa: Andreas, Biancas, Paulas, HugosKenzas

Har du kontakt med båda dina föräldrar? 
Ja, jag har kontakt med båda mina föräldrar :-) Anledningen till att jag skriver mer om min mamma är för att jag bott hos henne sen mina föräldrar skiljde sig för ca 9 år sedan, men träffar fortfarande min pappa någon gång i månaden. 

Överlever du på den lönen du får på bloggen? känner du inte att du behöver något mer jobb utöver det eller klarar du dig? för det kan väl vara mer den ena månaden och mindre den andra?
Ja, jag överlever på den lönen och tjänar väl lika mycket som om jag hade jobbat på ett vanligt heltidsjobb (typ mataffär, klädbutik osv). Absolut kan det vara mer eller mindre vissa månader men aldrig så jag inte klarar mig vilket är skönt. Det är även en sporre för mig att jobba hårdare också. 

Hur handskas du med osäkerheter/dåligt självförtroende?
Även fast jag kan verka rätt självsäker så har jag absolut inte världens bästa självförtroende och självkänsla. Jag har komplex och jämför mig ofta med andra. Skulle väl snarare säga att min självkänsla är sämre än mitt självförtroende, det är ofta jag tvivlar på mig själv eller känner att jag inte duger som jag är. Men boven i det är att jag lätt jämför mig med andra, speciellt inom det här jobbet där jag lätt kan känna att man måste ha det där "roliga livet". Det är så jobbigt att känna att man inte är lika pigg, glad, social, hurtig, naturlig, driven eller smart som andra verkar vara. Men nej, att försöka tvinga mig själv att inte jämföra mig med andra brukar få mig att må bättre. 

Vilka är dina 3 favoritplagg i din garderob?
Hm.. Måste vara min gröna khaki-jacka, gucciväskan och dessa gröna skor nedan! <3

Gillar

Kommentarer