The perfect denim - Monki

Inlägget är i samarbete med MONKI

I det här inlägget tänkte jag visa upp två outfits med två par nya jeans! En lite ljusare vardags outfit och en lite kaxigare i svart. I samarbete med MONKI har jag fått testa ut några jeans och verkligen hittat två favoriter. Tycker att deras utbud av jeans är grymt, och det bästa enligt mig är att dom alla är väldigt prisvärda trots kvalitén i 100% organisk bomull. Och visste ni att dom även har modeller i "x-long"? något jag som är 175 verkligen uppskattar! Ja, ni vet ju hur svårt det kan vara att hitta jeans men MONKI har en "Denim Guide" som kan hjälpa er att hitta det som passar just er bäst.

Just nu har MONKI en kampanj där ni får 20% rabatt på alla jeans fram till 30/8! Här nedan hittar ni mina nya favoritjeans!

Jeans - HÄR / Topp - HÄR / Väska - HÄR

Först ut har vi den här outfiten som jag älskar och redan burit flera gånger. Gillar verkligen dom här jeansen i en rak modell, hög midja och i den perfekta blåa färgen till höst. Dom sitter verkligen som en smäck, är otroligt sköna och stretchiga. Just den här färgen på jeans är ju också så himla fin till vitt så tyckte blusen passade bra till. Är ni osäkra på jeans-storlek är det ju alltid bra att testa i butik, men jag har min vanliga storlek.

Jeans - HÄR / Blus - HÄR

Hur snyggt är det inte med helsvart? Perfekt inför hösten. Ett måste i min garderob är verkligen ett par svarta skinny jeans som funkar till precis allt. Jeansen i modellen "Oki" finns även i flera färger för er som kanske föredrar ljusare jeans. Dom här iallafall är precis vad jag är ute efter - långa, sköna och med hög midja! I höst längtar jag efter att få bära den här outfiten med boots och en kappa.

Hoppas ni fick lite inspiration och glöm inte att MONKI just nu har 20% på alla jeans fram till 30/8. Hoppas ni hittar ett par nya favoriter <3

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Dom svarta jeansen var ju så fina! Tycker verkligen om den blåa färgen på de andra jeansen också, perfekt mörkt!
nouw.com/ellendelin
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Kul att du gillar dom! Tack 😍👍🏻
nouw.com/tovewaldemar
Helene
,
Where are your sandals from? Så pretty! 😍
Andrea
,
Hej! Vilken storlek har du på dina jeans? Såå snygga!