Till alla er mysälskare

Inlägget innehåller reklamlänkar

Okej ni alla mysplaggs-älskare (jag!), jag har hittat dom mest perfekta mys-seten man kan önska sig alltså :-) Titta här nedan! Finns i 4 olika färger och alla är helt fantastiska. Finns massor av olika alternativ på toppar/hoodies, och även olika modeller på byxorna. Har samlat ihop mina favoriter och funderar nog själv på att beställa hem ett set, för anledningen till att jag tipsar om det nu är för att ni just nu får 25% rabatt på allt stickat fram till midnatt. Ange koden "ADORE". Känner på mig att dom kommer gå åt fort, nu har dom precis kommit in så allt finns kvar än så länge :-) 

Hoodie - HÄR / Byxor - HÄR / Långärmad tröja - HÄR / Topp - HÄR

Men alltså hur magisk är inte den här fina blå/grå färgen? Gillar den jättemycket och ser så lyxig ut.

Byxor - HÄR / Hoodie - HÄR / Tshirt - HÄR / Oversize hoodie - HÄR

Men jag är ju en sucker för allt beigt just nu så min favorit är nog ändå den här färgen. Vill ha byxorna och en hoodie att flyga till NY i haha <3

Hoodie - HÄR / Byxor med mudd - HÄR / Raka byxor - HÄR / Oversize hoodie - HÄR

Svart är ju alltid svart och känns klassiskt. Bästa är att man liksom ändå ser lite fint klädd ut i svarta mysplagg haha och går liksom att gå ut och handla med såna här kläder. Eller ja, det gör det väl med alla plaggen i olika färger men ni fattar! 

Hoodie - HÄR / Byxor - HÄR / Topp - HÄR / Långärmad tröja - HÄR

Sen har vi den här ljusbeige/rosa färgen som är så vårig och fin. Känner dock mig själv rätt och hade varit supernojig över att få fläckar efter några timmar haha.. 


Gillar

Kommentarer