Tillbaka till rutiner

Och så var det här "jullovet" över och det är dags att återgå till rutiner. Ger all cred till er som gick upp i ottan imorse och kämpa er till jobb/skola i mörkret. En kortvecka, sen är det helg igen. Jag har ju längtat efter att komma tillbaka till lite rutiner och jobb men det är kämpigt att vända tillbaka på dygnet. Jag har kommit i säng runt 1-2 varje natt och det har typ varit fysiskt omöjligt att komma upp ur sängen innan 9.30. Men sen har det ju också varit den mörkaste månaden på riktigt länge.. Jag har också sovit otroligt dåligt senaste månaden och det har varit riktigt jobbigt. Drömmer sjuka drömmar och vaknar flera gånger. 

Men det känns faktiskt bra att återgå lite till vardagen nu, det här jullovet har verkligen varit 2-3 riktigt lugna veckor. Så jag ser fram emot att jobba, speciellt med tanke på att jag åker till Mexiko i slutet av januari. Vill få saker gjort, och få tiden att gå helt enkelt haha :-) Det kommer gå fort! Idag gick jag iallafall upp vid 9, åt frukost och sen skrev jag en to-do-list. Jag är verkligen ingen sån som skriver listor, men det var skönt att få en liten spark i baken och liksom veta vart jag ska "börja någonstans". Så nu har jag suttit med mailen ett bra tag och varit ute på en långpromenad med Nelson.

Resten av dagen ska jag passa på att blogga, hämta ut två paket och ta tag i några saker jag skjutit på senaste veckorna och som behöver göras. Det blir nog en bra tisdag :-) Haha, känns verkligen som måndag, men jag klagar inte. Hoppas ni får en bra dag och återhämtar er ikväll, första dagen är alltid lite tuff men det blir lättare och lättare. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer