Tips på fina mysplagg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Äntligen fredag och helg på igång <3 Även fast veckorna går helt galet fort just nu så tackar man ju inte nej till helg haha. Ska bli riktigt skönt och mysigt trots att vädret ser ut att bli kallt och trist. Vi har typ inga planer alls, så det lär bli rätt lugnt. Vill bara strosa runt i myskläder hela helgen.. Och på tal om mysplagg vill jag tipsa er om två set som jag tycker var så himla fina, och väldigt prisvärda.

Kofta - HÄR / Tröja - HÄR / Byxor - HÄR

Här får ni både överdel och byxor för ca 500:-/set. Och hur fint var det inte? Ser riktigt skönt ut, och jag gillar verkligen den här grå/beiga färgen. Tröjan och koftan passar ju dessutom minst lika fint till jeans i vår! Näe, tycker att det var riktigt fint och ser väldigt lyxigt ut.

Topp - HÄR / Byxa - HÄR

Och här har vi ett liknande set fast en tunnare tröja. Topp + byxa får du för 300:-/set vilket jag tycker är ett riktigt bra pris! Det ser ut att vara i ett tunt stickat material! Älskar att såna här mysplagg typ blivit lite trendiga haha.. Det är liksom snyggt att gå runt såhär med typ en kappa över ju :-)

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
matildakz
matildakz,

Snyggt snyggt, man kan aldrig ha för mycket myskläder!

nouw.com/matildakz
Matildaogren
Matildaogren,

Riktigt snygga!

nouw.com/matildaogren
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad fina! ❤️ Älskar färgerna och alla plagg ser såååå mysiga ut!

nouw.com/agnesmathilda
poppy
poppy,

Okej, jag har inte tröttnat på myskläder än! Dessa var riktigt drömmiga!

nouw.com/poppy
emelivet
emelivet,

Åååh så mysiga! Vill ha en till fast jag har flera 🤩

nouw.com/emelivet