Tips på midsommarklänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ginatricot.com, Ellos.com, Asos.com, NA-KD.com, Lindex.com

Fick en fråga här om dagen om jag kunde tipsa om klänningar till midsommar, och självklart kan jag det! Jag tycker att midsommar är en av våra bättre högtider även om det brukar vara sämst väder haha. Dock har jag som många andra högtider bara känt press och att man MÅSTE göra något roligt och idylliskt. Är ni också så? Ska verkligen försöka släppa den pressen och bara ta det som de kommer. Det här året åker både jag och F hem i mitten av juni, och förhoppningsvis fira midsommar med några vänner ute på Ekerö! 

Här nedan har jag samlat ihop lite klänningar som jag tycker vore helt perfekta för ett midsommarfirande! <3

HÄRHÄRHÄR

Hur söta är inte dom här? Tycker det är väldigt fint med knappar, och den beiga och den vita är ju lite enklare. Så snygga till ett par sandaletter och en krans i håret :-) 

HÄRHÄRHÄR

Dom här skriker typ midsommar enligt mig haha. Så fint med blommigt och lite grönt! <3 Jag är dock lite kär i mittenklänningen och vill ha den. Såååå fin och romantisk. Har ju verkligen fått en dille för längre klänningar. 

HÄRHÄR / HÄR

3 väldigt olika men fina klänningar. Min favorit är nog den blåa, eller vita. Inte bara perfekta för midsommar, utan för hela sommaren, både till vardags och fest! 

HÄR / HÄRHÄR

Och dessa drömmar då... Så somriga. Den gröna är så galet snygg tycker jag och hade varit så fin till ett par vita sandaler eller sneakers om man föredrar det. 

Gillar

Kommentarer