Tips på skor till sommaren

Inlägget innehåller reklamlänkar

Åh, förra sommaren bodde jag verkligen i dom här ljuslila skorna från Eytys. Kom på att dom är sjukt slitna och fortfarande kvar i New York dessutom haha.. Dom är från en gammal kollektion och jag beställde dom från en italiensk sida för att jag så gärna ville ha dom. MEN! Såg nu att dom finns i alla storlekar på 60% (!!!) rea HÄR. Blev lite sugen på att klicka hem dom faktiskt :-) Verkligen dom perfekta sommarskorna, färgen är ju magisk och sen är dom väldigt sköna. 

Övre raden från vänster: HÄR / HÄR / HÄRHÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Lite mer fina sneakers! Och även mina lila :-) Dom är inte riktigt sådär lila, och sen solblektes dom lite. Tänkte dock klicka hem dom babyblå likadana till höger. Så fina till bruna ben och en klänning!! Dom är också nedsatta 60%, ett riktigt kap alltså! Nästan alla här ovan är nedsatta rejält. 
 

Dom här sandalerna köpte jag också förra sommaren och är ett par favoriter! Dom är så sjukt sköna och väldigt nätta och snygga liksom. Passar både till stranden utomlands men även till en finare outfit för en dag på stan :-) I äkta skinn men kostar inte mer 549 vilket jag tycker är bra. Ni hittar dom HÄR

Övre raden från vänster: HÄR / HÄRHÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Nu längtar jag verkligen efter att slippa strumpor och gå runt i luftiga sandaler! Hittade massor av fina i butik just nu. Gillade verkligen dom vita längst ner till höger, samma modell som mina men vitt är ju så himla fräscht :-) Och hittar man en sko man verkligen gillar så ska man ju egentligen passa på i flera olika färger medans dom finns inne haha.. 

Hoppas ni fick lite inspiration till skogarderoben i sommar <3

Gillar

Kommentarer