Tisdag

I morse när vi vaknade var det supergrått ute och det stod att det skulle regna/blixtra nästan hela dagen. Så vi bestämde oss spontant för att ta båten över till Split för att shoppa lite! Dessa bilder är dock tagna på eftermiddagen när det sprack upp hehe. Vi åkte iallafall till en galleria som heter Mall of Split där dom hade typ Zara, Bershka, Pull & Bear osv. F shoppade en del men jag fick bara med mig en söt bh. Som vanligt då hehe. 

<3

Vi fick dock lite panik när vi skulle röra oss hemåt. På nätet stod det att biljetterna till sista båten tillbaka var helt slutsålda så vi försökte springa till den tidigare som vi missade med typ 2 minuter. Dock fanns det fler biljetter till båten som gick tillbaka vid 17 när vi kollade i hamnen så det var tur :-) Vi fick även lite tid över till att strosa runt i fina hamnen vid Split. Så mysigt! 

Vi kom tillbaka till Hvar vid 18 och strosade runt lite på stan innan solen gick ner. Alltså, hur vackert är det inte? Älskar det. Så fina, mysiga hus överallt och massa coola gränder proppfulla med restauranger. Torget ni ser på bilden är så galet fint, lite turistigt, men mysigt. 

Middag på Black Pepper! Vi hade kollat på det några kvällar innan efter vi hade sett att dom fått sjukt bra betyg på Tripadvisor, men det har typ varit fullt varenda kväll. Dock hade vi tur idag när vi åt lite tidigare. Då fick vi bord ute i gränden, hur mysigt? Så romanstiskt haha. 

Okej, vattnas i munnen bara av att kolla på den här haha. Vi båda beställde först en charkbricka till förrätt och sen varsin tryffelravioli som var maaaagisk. Alltså den lilla gula "skålen" pastan ligger i är gjord av parmesanost och gick att äta, den var helt sinnessjukt god haha. 

Efter matkoman hittade vi ett jättemysigt ställe i någon gränd bredvid där vi beställde drinkar och hängde i deras loungemöbler. Så härligt avslut på en jättebra dag <3 

Gillar

Kommentarer