Tisdag

Inlägget innehåller reklamlänkar

T-shirt - HÄR / Shorts - HÄR / Skor - HÄR / Sportbh - HÄR

Igår kväll var jag och F ute och promenerade typ 6-7 km på kvällen vilket var så himla skönt. Det var inte speciellt fint väder (såg snarare ut som att det skulle börja spöregna) men det var verkligen varmt och fuktigt så jag blev typ blöt av svett haha. Men skönt var det! Har inte supermycket att berätta eller skriva, så ni får läsa en sån här lista om min dag :-) 

Dagens humör: Känner mig väldigt glad faktiskt! 

Dagens mående: Jag mår väldigt bra och känner mig sjukt utvilad vilket är så skönt. Sovit som en gud inatt hehe. 

Dagens borde: Borde verkligen ta tag och rensa lite i garderoben. Det är inte superkul att stå där och välja kläder just nu.. Och tror F börjar bli smått galen på mig haha. Ligger kläder överallt och där jag väl lagt kläder i lådor, där går det inte att stänga osv. 

Dagens frisyr: Smutsigt hår och ingen frisyr alls haha.. Sovfrilla. Men ska ta och duscha och tvätta håret snart. 

Dagens smink: Inget smink än, men ska sminka mig lite senare tänkte jag! 

Dagens klädsel: Jag har typ ingen aning om vad jag ska ha på mig idag, så just nu går jag fortfarande runt med en basic tshirt och mjukisar. Måste kolla temperaturen innan jag bestämmer dagens outfit :-) Tror dock att det är rätt varmt idag! 

Dagens planer: Åka in till stan vid 14-tiden för att gå på ett event. Vass håller i ett event med Sephora för att visa upp höstens nyheter. Ska bli väldigt roligt! Innan eller efter eventet tänkte jag även kika lite i butiker. Behöver något att ha på mig på Summerburst!! 

Dagens materiella vill ha: Den HÄR klänningen! Verkligen den perfekta sommarklänningen! 

Dagens fundering: Vad jag ska ha på mig för något på midsommar. Det är om typ 1,5 vecka redan? Håller tummarna för att vädret håller i sig lite till <3

Dagens beroende: Sex & The City som går på tv varje morgon, älskar det. 

Dagens tråkigaste: Att jag måste städa undan min brakfrukost jag precis gjorde. Vi har ingen diskmaskin så vi diskar alltid för hand, och det gör jag helst så fort som möjligt även om det är tråkigt. Dock hade vi valt tvättmaskin framför diskmaskin alla dagar haha.. Vad hade ni valt? 

Dagens längtan: Längtar just nu väldigt mycket till helgens bravader på Summerburst, men även till midsommar och min och F's Palma-resa i augusti! <3


Gillar

Kommentarer