Tisdag

Imorse bjöd Molly tillsammans med Safira in till en lyxig frukost på Grand Hotel! Vi var i en svit som var såå fint dekorerad, kändes verkligen som ett Molly-event :-) Det satt även en pianist där och spelade så vacker musik. Så ja, man har ju haft sämre tisdagsmornar haha. Syftet var iallafall att fira Mollys 4e smyckeskollektion tillsammans med Safira. Vi fick känna och klämma på alla smyckena och wow vad fina dom var, precis i min smak! Kollektionen släpps ikväll kl 19, tycker verkligen att ni ska spana in den om ni är på jakt efter julklappar eller en present till er själva. Tack Molly för en så mysig morgon och grattis till fina kollektionen! 

Jag rörde mig hemåt när eventet var slut vid 10, och med mig fick jag den här höstiga och fina buketten! Sånt kan jag verkligen bli så himla glad för haha :-) Speciellt i det här gråa och trötta vädret.. Alltså det ser liksom ut som att det är ett svartvitt filter över hela Stockholm och det ligger liksom regn och dimma i luften. 

Haha, Nesse i bakgrunden... Hur som helst! Väl hemma så bytte jag om till skönare kläder och tog med mig vovven ut på en promenad trots vädret. Har man hund så har man liksom inga ursäkter hehe. Men man blir iallafall alltid lite piggare av att röra på sig och komma ut. Sen dess har jag bara suttit och jobbat i ett par timmar och ska snart åka hem igen mot F för en kväll där. Hoppas ni får en mysig kväll. Kram <3

Gillar

Kommentarer