Tisdag och onsdag

Min fina klänning är från Zara! Dock köpt i våras. 

Godmorgon! Jag sitter med kaffet i högsta hugg och har precis ätit frukost. Jag vaknade samtidigt som F vid 6.30 väldigt utvilad vilket var skönt. Han älskar att jag kommit in i hans rutiner haha, vi somnar vid 22-22.30 varje kväll och vaknar ungefär tillsammans. Men det är skönt! :-) Är jag själv blir det lätt att jag är vaken längre.

Hur som helst, här har ni lite bilder från min gårdag! Jag mötte upp en svensk tjej som också bor här, Alexandra, på en lunch. Vi gick till By Chloe här i Midtown och sen gick vi även upp en sväng till parken. Så kul att ses och träffa lite svenskar, vi hade massor att prata om och det visade sig även att vi typ bott i husen bredvid varandra hemma i Stockholm haha. Världen är liten! På eftermiddagen sa vi hejdå och jag traskade hemåt igen. Väldigt bra dag! På kvällen kom F hem med sallad till middag och då tittade vi bara på PH innan vi somnade.

Nu har jag som sagt precis ätit frukost, tänkte jobba några timmar nu som vanligt och sen gå ut en sväng på en promenad tror jag! Kram på er <3

Gillar

Kommentarer