Tisdag och onsdag

Hej på er! Känns som att det var så länge sen jag bloggade men det var ju typ för två dagar sen bara hehe. Under sommaren blir det lite färre inlägg helt enkelt. Men igår hade jag verkligen fullt upp, eftersom det var dåligt väder så drog jag med mamma på en heldag för att fixa lite till lägenheten. Vi började med en lunch och fika på Zetas Trädgård eftersom att vi ändå var vid Kungens Kurva, mysigt att börja lugnt innan vi skulle in på IKEA för lite ärenden haha.. Jag köpte lite nödvändigheter och grejer jag kollat in, tex en kökslampa och en grej till mitt soffbord.

Sen åkte vi hem till mig och fixade och oj vad vi fick kämpa haha. Jag har ju velat sätta upp skenor i taket för gardinerna länge, och igår fick vi det äntligen gjort men det behövdes 3 man och tog ändå typ två timmar haha.. Allt sånt där tar alltid längre tid än vad man tror så jag satte mig inte och åt middag förrän vid 22, sen var jag helt slut och somnade.

Men titta så fint det börjar bli här hemma! Nu känner jag verkligen att jag fått ordning på mycket :-) Soffbordet är helt nytt, stenskivan köpte jag från Ellos HÄR på 70% rabatt, och "träboxen" var Franks idé så den köpte jag på Ikea igår för 150kr, tycker det blev så himla fint och bra mycket nättare och mjukare än hur bordet var innan. Älskar stenskivan mot det trä-färgade! Lite kul med ett unikare soffbord, har ju verkligen haft problem med att hitta ett jag gillar ordentligt haha.

Idag vaknade jag upp vid 9-tiden och bara beundrade lägenheten under frukosten haha. Sen skrev Bianca och frågade om jag ville träffa henne och det ville jag såklart, så vi möttes upp i stan och satte oss på Café Saturnus och fikade, deras kanelbullar är gigantiska haha. Sen strosade vi runt lite i stan ett tag innan vi vinkade hejdå. Känner mig lite trött och seg, och får lätt ont i huvudet av sånt här växlande väder. Men nu tänkte jag passa på att jobba i ett par timmar innan middagen, resten av kvällen blir nog lugn. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh så fin din lägenhet ser ut att vara! 😊 ljust och fräscht <3
nouw.com/desireekujala
Ella,
Superfint soffbord, men det verkar inte finnnas kvar på Ellos 😟
www.hygienteknikerna.se/
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh vad fint du har fått till det 😊
nouw.com/johannagrahn
Elin
,
Vad heter mattan?
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Mattan heter Tyvelse och kommer från IKEA 😊
nouw.com/tovewaldemar
Anna
,
Vad fint de blev! Ville se fler bilder från din lägenhet! 😊 Vart är mattan ifrån?
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Tack!! 😊 Mattan heter Tyvelse och kommer från Ikea 😊
nouw.com/tovewaldemar
Izabelle
,
Hej! Undrar vart själva gardinerna är ifrån och vad dom heter? ☺️
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Dom är från Åhléns och heter Liv! ☺️
nouw.com/tovewaldemar
Josefine
,
Kan du länka till träboxen från Ikea?🙂 Jag hittar den inte.
Sandra
,
Hej! Fint med bordet, vet du vad boxen heter? Kunde inte hitta den på IKEAs hemsida nämligen 😊
Jonna
,
Men så fint du gjorde med soffbordet!! Det är verkligen typ omöjligt att hitta ett snyggt soffbord. Hur fäste du skivan på träboxen? Antar att du inte bara lagt den rakt på liksom 😊