Tisdag och veckans planer

Hej på er fina ni! Har ni haft en bra tisdag? Min har varit okej. Det tog mig typ 2 timmar att komma hem imorse efter massa förseningar, så segt. Och hur kallt är det inte idag!!? Jaja, väl hemma fick jag iallafall lite jobb gjort osv. Jag ska strax svira om för att åka in mot stan igen och möta upp F. Vi tänkte ta en sväng förbi Clas Ohlson och Åhlens för att köpa en kaffemaskin och lite tavelspik! Vi har nämligen beställt hem massa tavlor som ska upp, och det tänkte vi fixa med ikväll :-) Kan såklart visa er resultatet sen! 


Såhär ser resten av min vecka ut:


Onsdag - Nationaldagen! Vet faktiskt inte vad jag ska göra helt hundra. Men jag och Bianca funderar på att gå till Mister French dagsfest och kolla läget. Vi får se helt enkelt! Vad brukar ni göra på nationaldagen?

Torsdag - Inga särskilda planer på dagen, men på eftermiddagen/kvällen har Nelly ett event ute i Skärgården. Ska bli trevligt!

Fredag - Ska på ett event som Ideal of Sweden håller i på Berns vid 13-tiden. Efter det ska jag och Bianca spana i lite butiker! 

Lördag/Söndag - På lördag ska jag på en dagsfest som Moet håller i på Kasai, kommer bli roligt hoppas jag! Sen på kvällen ska jag vidare på födelsedagsfest hemma hos Linn för att fira hennes 23-årsdag! :-) Längtar! Söndag har jag inga planer för än! <3Gillar

Kommentarer