Tisdag & onsdag

Hej fina ni! Som jag skrev förut så har jag ju lite minisemester nu när F är här i en vecka, så det är därför bloggen inte uppdaterats så mycket. Men vi njuter på av riktig svensk sommar och jag vill ändå skriva lite om vad vi haft för oss :-) Så här såg jag ut i måndags! Vi var hemma hos min bror som fyllde 26 år med familjen och släkt. Där bjöds det på god, somrig middag och tårtor! Supertrevligt var det. Efter det åkte vi bara hem och sov, F var jetlagged och jag med tror jag haha.

På tisdagen så var vi uppe hyfsat tidigt för hotellfrukost <3 Efter det köpte vi med oss lite picknick och åkte iväg och badade där jag är uppväxt söder om stan. Älskar det stället, det är så lugnt. Vi var nästan själva där :-) Vi båda tog oss ett dopp, sov lite, köpte glass och kastade freesbe. Så mysig dag! 

Vi var inte tillbaka på hotellet förrän vid 18, så då fixade vi oss och sen strosade vi bort mot Supper Gården. Älskar det stället på somrarna och Supper är ju en av våra absoluta favoriter här i Stockholm, kanske för att vi träffades där första gången hehe.. Nej men det är grymt! Vi hade bord vid 20.30, så vi tog varsitt glas innan och sen åt vi livets middag och självklart deras marängsviss till efterätt! 

Idag hade vi inga spikade planer, och båda var rätt trötta. Så vi gick lite på stan under förmiddagen och F klippte sig. Vid lunchtid köpte vi med oss juice från Joe och sallad från Holy Greens och åkte hem till min mamma för att hänga lite där och mysa med Nelson. Vi låg ute på altanen och bara tog det SÅ lugnt haha, sen tog vi en promenad ner till sjön och Nesse och Frank simmade :-) Jag stod bredvid redo med handduk haha. Vi blev kvar ett tag och åt grillat till middag ute på altanen. 


Vid 20 blev vi lite stressade då vi bestämde oss för att gå på bio. Mamma var snäll och körde in oss till stan så vi hann iallafall med filmen vi hade tänkt oss. Det blev Aladdin! Den var faktiskt väldigt bra och roligt. Så fint gjord också. Det var inte direkt jobbigt att traska hem efter bion, över Hötorget och in på hotellrummet haha.. Typ 50 meter. Sån lyx.. Nu ligger vi bara i sängen och tänkte sova strax. Hoppas ni mår bra! Kram <3Gillar

Kommentarer