Tisdag + veckans planer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tröja - HÄR / Jeans - HÄR

Hej fina <3 Hur mår ni? Med mig är det bra! Var uppe vid 8.30 i morse och kom precis hem till mamma. Förstår ni hur lång tid det tar då? Haha, typ 1,5 timme dörr till dörr. Jaja! Är hemma här för att jobba och ta hand om vovven idag. Vill gå en lååång promenad ner till sjön, det är ju så himla härligt väder. Sen i eftermiddag/kväll ska jag in till stan för att käka middag med Bianca! Blir trevligt :-) 

Resten av veckans planer: 

Onsdag - Träffa Petra! Vi ses så himla sällan nu för tiden tyvärr och sist vi sågs var på dopet i mars, och då hann vi inte prata så mycket! Hon har fått en bebis ju, så jag ska nog hem till henne och mysa med henne och hennes bebis! Ska bli myys! 

Torsdag - Ska iväg på ett lyxigt event på Nynäs Havsbad tillsammans med Loréal. Och ingen mindre än min mamma får följa med :-)

Fredag - Vi ska sova över, och vara där ett tag på fredag också tror jag. Ska ju bli upp mot 21 grader dessa dagar så känns fantastiskt med spa ute i skärgården! På kvällen har jag inga planer! 

Lördag/Söndag - På lördagkväll ska vi vara några tjejer som firar Sofia som fyller 23! Vi ska ta en drink hos henne och sen käka middag på Bouqerian. Ska bli jätteroligt! På söndagen ska jag och F gå på någon visning och sen bara chilla! <3


Gillar

Kommentarer