Torsdag 19e mars

Inlägget innehåller reklamlänkar

Smink - HÄR / Parfym - HÄR 

Igår fick jag hem flera fina bud som piggade upp mig ordentligt. Lite nytt i hårväg, smink jag länge velat testa från Hourglass, Becca och Milk, och sen en ny parfym från Zadig et Voltaire. Den blev snabbt en favorit, herregud så gott den doftar!!! Gillar ni lite varmare och mer vanilj:igare dofter kan jag verkligen rekommendera den. 

I morse vaknade jag vid 8 av att solen lyste in, det är verkligen det bästa sättet att vakna på. Gick upp och åt frukost och sen drog jag på mig träningstightsen och träningsskorna och tog med mig Nelson på en timmes pw i det fantastiska vädret. Spelade riktig feel-good musik och fick sån energi av det. Det var verkligen precis vad jag behövde. 

Sneakers - HÄR (på rea!)

När vi kom in igen så tog jag en lång dusch och sen satte jag mig ute på vår altan i solen. Kunde ha bara tröja på mig och det blev riktigt varmt! Äntligen kanske våren är på g? Tror iallafall vi alla behövde den här dagen för att känna lite glädje och hopp. Jag har själv känt senaste dagarna att det har varit tuffare att komma upp på mornarna och haft en liten klump i magen. Kan inte låta bli att tänka på att F skulle varit hemma nu och vi som hade hyrt en stuga ute på Vaxholm, det hade varit en perfekt dag idag. Meeeen, nu ska jag släppa det och sluta tjata haha. Idag kändes det äntligen lite bättre för mig och jag hoppas att framtiden ljusnar lite snart för oss alla<3 

Nu har jag precis ätit lite pastasallad till lunch och dukat upp eftermiddagsfikat. Igår bakade jag ljusa havrebollar och dom blev helt sjukt goda, sådär smöriga och smakar exakt som dom man köper i kiosker. Förvånansvärt enkelt var det också!! Tips till er som är sugna på att baka lite nu, jag använde mig av det här receptet. Nu tänkte jag jobba på i ett par timmar, hoppas ni mår bra. Kram! 

Gillar

Kommentarer