Torsdag

Idag åkte jag in till stan i spöregnet för att gå på en Grab N Run som Presskontakterna höll i. Jag hittade en del fint och känner mig väldigt nöjd faktiskt! Bland annat lite stickade tröjor, ett par boots/klackar och en fin jacka som F ska få om han vill ha den :-) 

Efter det tog jag och Bianca skydd inne på Fabrique för en liten fika. Usch, vädret idag har verkligen varit det värsta någonsin typ haha. Snöblandat spöregn, isiga gator och en jävla massa blåst. Nä fy, känns som att solen knappt gick upp idag. Men känns alltid skönt att komma ut och hitta på något trots att man helst vill ligga i sängen hela dagen. 

När vi hade fikat mötte vi upp Rebecka vid hennes jobb för lite middag! Vi gick till Meno Male som är ett pizzahak och ojjjj vad nice det var! Supergoda pizzor och sån avslappnad och mysig miljö! Vi hade som vanligt supermycket att prata om så vi satt nog där i över 2 timmar haha. Vid kl 20 rörde jag mig hemåt och kände mig helt slut efter dagen trots att jag inte gjort supermycket hehe. Men har en den jobb att ta igen nu så kan inte gå och lägga mig än. Pjuh, imorgon är det äntligen fredag! Längtar så! Vi hörs mer då älsklingar, puss <3

Gillar