Torsdag och helgens planer

Hej bästa ni!! Så var det redan torsdag och helgen är snart här igen. Veckorna går så himla fort verkligen och snart är vi inne i september! Helt galet. Jag har haft en hyfsat "lugn" vecka med mycket hemmafix för att komma i ordning i rutiner och packning innan jag ska åka. Och helgen lär bli lite i liknande spår, här är dagen och helgens planer: 

Torsdag - Publicera ett samarbete och sen in till stan vid 16-tiden. Måste köpa en present, och vid 18 ska jag på ett event som Glossybox håller i på APO. Första eventet för säsongen, men lär ju även bli ett av dom få som jag kan gå på haha. Ska bli trevligt iallafall :-) 

Fredag - Hemma och bara packa packa och packa. Ska städa mitt rum, tvätta och bara förbereda sånt där man gör innan en resa! 

Lördag - Äta lunch och fika med familjen som en sista sommargrej typ innan jag åker. Ska passa på och fira min mamma också som fyller år nästa vecka när vi är i Palma! 

Söndag - Mitt plan går inte förrän vid 16, men F landar på Arlanda tidigare så jag tror vi ska mötas där vid 13 ungefär och sen åker vi tillsammans till Palma för en veckas semester!!! Alltså äntligen. Efter en hel sommar hemma och han i NY. Behöver jag ens säga att jag är pirrig haha? 

Gillar

Kommentarer