Tre tankar

Haha sen förlovningen för en månad sen så har mina tankar svävat lite :-) Innan har jag varit rätt osäker på bröllop och det har känts väldigt långt borta, men på senaste har jag sett så mycket om just bröllop, flera event och klänningsföretag har hört av sig till mig så det har varit omöjligt att inte tänka på det. Också väldigt mysigt att få drömma sig bort lite. Såg avsnittet i Wahlgrens Värld igår om Melina och Jacobs bröllop och grät flera gånger haha, så jäkla fint ju! Då blev jag faktiskt väldigt pepp på att ha en riktig kärleksfest och en dag att minnas för alltid.

Vi har inga planer just nu på att gifta oss utan det får ske senare, kanske om 3 år? Först vill vi ju bara försöka få till en "normal" vardag här hemma i Stockholm, köpa lägenhet och spara pengar. Men igår gjorde jag iallafall en liten anslagstavla på min Pinterest där jag sparade ner lite inspiration haha. Jag hade gärna haft ett mindre och intimt utomhusbröllop <3

Jag har verkligen hängt så mycket på hemnet senaste tiden. Inte för att det är direkt aktuellt att köpa något nytt än (kanske snarare till nästa år), men mer för att jag tycker att det är roligt att hålla koll lite på marknaden och se lite vad liknande lägenheter som min går för här i området. Jag köpte ju min i slutet på mars, precis när corona slog till, och då var det många som sa "vänta med att köpa, priserna kommer sjunka jättemycket snart!!" men samtidigt blev jag ju kär i min lägenhet och ville inte låta den "gå". Och timingen stämde ju för mig. Däremot har jag hört att priserna börjat stiga ordentligt nu, och många lägenheter här i Enskede säljs typ innan visning till och med. Och verkar vara ännu värre i stan. Har ni någon koll på bostadsmarknaden just nu? Tycker sånt är så intressant och roligt.

Här om dagen fick jag verkligen ett ryck och ville sms:a min frisör på en gång haha. Men så brukar det typ vara inför varje ny årstid? Speciellt hösten. Men fan vad sugen jag börjat bli på att kapa av mitt hår. Inte superkort, men strax nedanför nyckelbenen typ. Tycker att det är så himla fint och tror att mitt hår hade sett mycket tjockare och friskare ut. Meeen... mitt hår har ju typ äntligen blivit längre och faktiskt växt en del senaste året. Så vågar nog inte göra något impulsivt nu, utan låta mitt hår vara. Kanske toppa det, men sen vill jag ju försöka få fram min egna färg lite. Om jag fortfarande tänker i samma banor efter vintern får det bli ett klipp :-) Någon jävla gång måste ju en förändring ske haha. Det är ju faktiskt bara hår.

Gillar

Kommentarer

FruZ
FruZ,

Jag super knarkar hemnet nästan dagligen, det är så roligt att se andras lägenhet. Vad priserna ligger på, inredning etc 🤩

nouw.com/fruz
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Jaa exakt!! Man får ju sån inspiration också och det är så roligt att se hur andra inrett och har det 😁

nouw.com/tovewaldemar
minlilla1a,

Jag tycker verkligen du ska våga klippa av håret! Jag hade lika långt som du, klippte av det ovanför axlarna och det är det bästa och skönaste i hårväg jag gjort 😊 Känns så skönt att allt det slitna, alla gamla blekningar är borta och håret mår verkligen super. Som sagt - det är bara hår och det växer fortare än man tror.

nouw.com/minlilla1a
tovewaldemar
tovewaldemar ,

Åh vad nice! Jaa det är så sant.. dom 10-15 cm längst ner är ju ändå bara torra blekta toppar🤔

nouw.com/tovewaldemar