Trender jag inte hakat på

I hela sociala-medier världen får man se en hel del olika trender varje säsong, och man ser direkt vad som liksom är "inne". Jag själv tipsar ju mycket om kläder och tycker att det är väldigt roligt att klä sig i modet även fast jag har min egna "stil". Däremot finns det trender jag inte vågat mig på riktigt, även om det är sjukt snyggt. Detta är inte liksom för att hänga ut eller nämna saker jag tycker är fult, utan bara ett tvärt-om inlägg typ. Kan själv bli trött på alla mina hetsiga wanted-inlägg haha.. Kan ju vara kul att läsa om saker jag inte fastnat för också. Här nedan har ni lite olika trender jag inte hoppat på eller tipsat om här på bloggen: (alla bilder är lånade från Pinterest.com)

Dad-shoes: Alltså chunky sneakers i all ära, det är ju galet snyggt, men dessa? Jag har typ inte fattat det. Men så tyckte jag ju om Balenciaga skorna för ett halvår sen också haha. Vet faktiskt inte vad dessa är för märke, men jag har bara något problem med sulan haha.. 

Cykelbyxor: Så sjukt coolt på dom som lyckas bära upp det, typ på bilderna ovan. Men jag hade känt mig så jäkla obekväm tror jag och det är alldeles för långt ifrån min comfort-zone haha. Undra om det är något vi kommer kolla tillbaka på om typ 5 år och ba "va i helv..?" haha.. Sånt är ju faktiskt kul med trender.

Vans: ÄLSKAR, titta bara på bilderna? Det är sjukt coolt, men jag har typ alldeles för mycket issues till när jag var runt 10-11 år och gick runt i rutiga Vans och ett par med döskallar jag hade? Det påminner mig lite för mycket om dom åren och jag kände mig så himla skate-ig och rockig haha. Snyggt på andra, men kanske inget jag hade köpt själv. 

Snakeprint: Också väldigt fint när det matchas såhär med vitt tycker jag. Och livar ju upp vilken outfit som helst. Nä, så fint men jag känner mig själv rätt och vet att jag hade använt plagget typ 1-2 gånger och sen tröttnat på mönstret. 

Bum bag: Eller heter det Fanny packs? Jag har ingen aning faktiskt, och det här absolut en trend som jag bara känner är "för cool för mig" hahaha.. Sjukt coolt och väldigt typ 90-tal men jag vet inte om jag hade lyckats bära upp det, så därför har jag aldrig vågat mig på någon. Dessa var ju väldigt inne förra våren och sommaren, men dom kanske är det fortfarande? Hur som helst så ska man ju bara klä sig i vad man trivs med och inte vad som är inne, men ni fattar. 

Små solglasögon: Vet inte vad jag skulle döpa den här "kategorin" till haha, men små solglasögon är det ju. Jag tänker typ tillbaka på systrarna Olsen i deras filmer när dom hade världens minsta solglasögon. Det är väldigt fint tycker jag och passar SÅ många. Tycker det är en väldigt modig och cool trend som jag gärna hade vågat mig på. Fick hem ett par såna här i höstas men jag kan tyvärr inte ta mig seriöst med dom på haha.

Sen ska man ju aldrig säga aldrig när det kommer till mode och kläder haha. Till slut efter att ha sett vissa trender så fastnar man ju ändå trots att man tyckte att det var helt galet från början hehe.. 

Gillar

Kommentarer