Trip down memory lane 0-2 år

Hej, här är jag. Inte många dagar gammal! Jag gick precis igenom ett gammalt album med bilder från mig mellan typ 1995-1997, alltså från att jag föddes till att jag var typ 2-3 år. Tänkte att det kan vara roligt att göra ett inlägg om det, dels för er att se men även för att ha kvar lite såna bilder här på bloggen :-) 

Fick namnet Tove! Tror faktiskt först att min familj var inne på att jag skulle heta Anna eller Moa, men sen efter 5 veckor blev det Tove. Vilket jag är väldigt glad över, tycker om det namnet och att det passar mig.

Tycker att den här bilden på mig, min bror och mamma är så himla fin <3

Rundaste huvudet ever haha. Som ni ser var jag vääldigt mörkhårig när jag föddes, och typ första året. Det var typ svart när jag föddes haha. 

Jag och min brorsa som är 2 år äldre än mig. Herreegud, han kan ju varit sötaste ungen någonsin när han var liten. 

Koncentrerad liten gosis på min första utlandresa till Lanzarote! 

Mami och jag <3

Brorsan, pappa och jag! Pappa har inte synts här i bloggen så mycket innan så här har ni en bild på honom. Den här är ju dock väääldigt gammal, men tycker inte att han åldrats speciellt mycket sen dess haha. Hoppas jag ärver dom generna. 

Får man säga att dessa bilder kanske är dom sötaste jag har på mig från när jag var liten? Haha, kläderna var ju så fina. Och där sitter man väldigt nöjd och glad på trappan till vårt radhus där jag är uppväxt och bodde första 18 åren i mitt liv. 

Silar och durkslag som hattar :-) 

Har så himla svårt att se ungefär hur gammal jag är på bilder haha, men antar att jag inte var speciellt gammal här då jag bara hade 4 små tänder haha. 

Mammsen och två tjocka ungar. 

Men alltså hur gosig!! Barn är ju typ som sötast när dom sover.

Här är jag och min kusin Erik på Öland, tror han var lite avis på mina klänningar, så han fick låna en :-) Min farmor och farfar bodde i ett stort hus på Öland förut, så har verkligen spenderat varje sommar och påsk där sen jag var en mini. Dock inte varit där på typ 4-5 år nu, så dumt. 

Och så avslutar vi med den här glada bilden haha. Här började mitt hår bli lite blondare ser jag :-) Hoppas ni gillade inlägget! Kram <3

Gillar

Kommentarer