Två Youtube-tips!

Jag tycker att det är så kul med flyttvloggar, och allt som hör flyttningar till. Speciellt efter att jag själv började leta lägenhet för snart ett år sen och köpte min! Nu ska jag tipsa om Johanna och Wilma som båda låter en följa med på hela resan från visningar till själva flytten - SÅ kul och bjussigt! Tycker speciellt att det är intressant att höra andras tankar, deras prioriteringar osv osv. Jag själv hade ju en del krav när jag köpte i våras, men hade jag flyttar nu hade jag kanske haft andra krav. Man lär sig väldigt mycket helt enkelt :-)

Först ut är Johanna Johnson som vanligtvis oftast brukar ha fokus på smink på hennes youtube. Men tycker att det ska bli roligt med lite fler vloggar, och framförallt flyttvloggar då hon precis köpt sin första lägenhet! Hon filmade alla visningar och la upp på instagram, men tror man kan hitta dom i hennes första video om lägenhetsköpet. Och nu så uppdaterar hon lite om inköp, inredning och allt som behövs göras inför flytten. Tips!

Sen har vi Wilma Holmqvist som började med att vlogga när hon stylar sin lägenhet inför försäljning och alla visningar. Nu har hon äntligen sålt den och börjat visa lägenheterna här i Stockholm hon går på visning och är intresserad av. Så bjussigt att även bjuda på hela budgivningsprocessen och allt som kommer med det. Minns själv när jag köpte min, visst är det roligt att gå på visningar och man är så sjukt pepp och förväntansfull men det innebar också en månad som var sjukt jobbig och stressig. Man blir ju väldigt besviken och ledsen om man förlorar någon lägenhet man typ mentalt flyttat in i.. Hur som helst, gillar ni flyttvloggar kan jag verkligen tipsa om att följa dom här två!

Gillar

Kommentarer