Två ytliga fredagstips!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Lila bandeutopp - HÄR / Lila underdel - HÄR / Rosa baddräkt - HÄR / Lila överdel - HÄR / Grön underdel - HÄR / Grön överdel - HÄR / Lila underdel - HÄR 

När jag skrev inlägget om sommarminnen igår så fick det verkligen mig att längta till varmare tider! <3 Nu är vi i mitten och jag hade förväntat mig klänningsväder - inte snö! Men det kommer väl... Starten på det här året har ju varit allt annat än stabil. Hittade däremot dom här badkläderna jag föll pladask för. Ett litet ljus i det mörka haha. Älskar pastellfärger och tror att alla dom här hade varit klockrena i sommar på klippor till en solbränd kropp. Alla finns i flera olika pastellfärger och modeller så man kan mixa precis som man vill :-) Jag tycker även det vore skitsnyggt att blanda två färger som här ovan. Alla delar kostar 99:-/st, ett riktigt fynd dvs. Dom låga trosorna kostar till och med inte mer än 49kr. Ska nog klicka hem en lila eller ljusgrön! 

HÄRHÄR / HÄR / HÄR 

Och ovanför bikinin hade jag gärna haft en sån här luftig dröm. Fan vad fräscht det är med vitt alltså! Perfekta plagget att strosa runt med hemma eller på landet <3 Den 3e tycker jag är så sjukt fin, älskar materialet på den, och den kostar inte mer än 199:- trots att den ser så lyxig ut! Tips tips! 

Gillar

Kommentarer