Unpopular opinions

Här kommer ett inlägg med mina unpopular opinions, som har börjat cirkulera på bloggar och youtube! Haha, jag har alltid tänkt att jag varit en sån som inte har speciellt starka åsikter om saker utan är väldigt neutral.. Men lite kom jag på iallafall. Ni får inte ta illa upp, och det är absolut inte saker som står ristat i sten liksom :-) Är det någon av er som håller med mig? Eller kanske absolut inte håller med haha? 

Fiskbullar är gott - Kan varit den enda i skolan som gillade när det serverades fiskbullar och potatis/ris i skolan, men det är ju så gott? Framförallt skolans! 

Jag gillar inte att bada badkar - Jag tror typ inte på folk som säger att dom älskar att bada eller badar varje kväll hemma i badkaret. Vi har haft badkar i typ hela mitt liv, men det har aldrig varit något för mig. Jag blir uttråkad och alldeles för varm och snurrig efter typ 2 minuter. Väljer dusch varje dag framför badkar.

Förstår inte grejen med bakelser och dessert - Bullar, kakor, pajer och dessert.. I don't get the hype. Torrt, brödigt och tråkigt bara? Det enda som är okej till kaffe är en chokladboll eller kanske jordgubbstårta en gång om året. 

"Semesterölen på Arlanda" är ett vansinnigt påhitt - Nej nej nej, detta måste få ett slut. Speciellt om flygen går mellan 05-11 haha, det är inte normalt att sitta och ta en öl eller ett glas vin på flygplatsen så tidigt på morgonen "bara för att". Jag tycker att det är skittöntigt, köp frukost eller en juice punkt slut.

Liquid Lipsticks är inte fint - Jag är glad att den här trenden är över haha, det har aldrig varit något för mig. Så fort ett företag släpper nya fina läppstift och sen läser jag "liquid lipsticks" så försvinner mitt intresse direkt. Det ser bara torrt ut och onaturligt ut, och alla färger som släpps ser exakt likadana ut typ. 

Staycations är överskattat - Det här kommer jag få äta upp säkert haha. Men jag förstår inte tjusningen i att bo på hotell inne i sin egen stad. Okej, det är härligt med ett fint rum och hotellfrukost - men jag tycker typ att det är skönare att bara vara hemma och ha sin egna dusch, sin garderob och framförallt sin egen säng. 

Jag älskar Taylor Swift - ÄLSKAR! Det är dock alltid någon som ifrågasätter eller byter låt. Men en av mina absoluta favoritlåtar är typ Blank Space hehe. Förstår inte varför folk hatar så på Taylor Swift. 

Sitcom och stand up är inte kul! - Men det kanske är jag som inte har humor haha. Tycker tyvärr inte att det är roligt att titta på humorserier så som Vänner, How I met your mother osv, och framförallt inte på typ Parlamentet och såna stand up saker. 

Bio är inte mysigt - Okej, en regnig dag är det mysigt. Men gillar typ tanken av bio mer än att sitta och titta på filmen. Det är ju mysigt att köpa popcorn, ha sköna kläder och gå in i en mörk biosalong. Men föredrar absolut att titta på en film hemma i soffan ensam med min pojkvän än bland 100 andra haha. 

Jag vet inte en enda låt med Mwuana eller Jireel - Sorry not sorry.. Okej Forca har jag väl hört och den är bra, men tyvärr har jag ingen koll på fler låtar haha. Här hamnar man utanför lite på fester kan jag säga :-) 

Överdriven highlighter är inte fint - Absolut, det kan vara fint om man vill köra på the "wet look" eller se glowig ut. Men att lägga världens highlighter på kindbenet och näsan, som gärna ska synas från rymden, det är jag faktiskt lite trött på. Föredrar en naturlig highligter som mer syns i vissa ljus eller bara ser fräsch ut. 

Frysta pommes är göött - En riktigt konstig grej, men att äta några frysta pommes innan man lägger in dom i ugnen är livet! Det är så gott! Sen är ju jag också Håkan i Sune som älskar potatis i alla former haha. 

Gillar

Kommentarer