Vad jag använder för bas

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

En av dom mest frågade frågorna här på bloggen och på min insta-dm är vad jag använder för foundation och bas. Jag har hoppat runt lite mellan olika foundations har ju länge gillar stick-foundtionen från Hourglass som är grym. Men i och med att jag har väldigt torr hy och även perioral dermatit (nästan borta dock!) så vill jag ha något så lätt som möjligt. Jag har hittat två HOLY GRAILS som nu typ aldrig kommer att bli utbytta alltså <3 

Foundation Lancôme HÄR (Länk!)

Först ut har vi den här som blivit min bästa vän haha, iallafall till vardags. Jag tycker om att sminka mig och enligt många så använder jag nog bra mycket mer smink än "vanligt", men jag vill helst inte att det ska synas eller kännas så mycket. Detta är en dagkräm med färg i som ger ett lätt täckande resultat, men framförallt återfuktar den och ger en massa glow. Det hatar man ju inte? Den har dessutom SPF 23 vilket är grymt. Perfekta basen under vår och sommar. Jag har den i färgen 035W "Fresh Almond" och den är lite gulare i tonen vilket jag gillar och kommer funka sjukt bra när jag får lite mer bränna. Det är den jag bär på bilderna ovan, den visar fint igenom lite fräknar (om man har det) och ser liksom ut som naturlig hy <3 Looove it! 

Foundation Lancôme HÄR (Länk!)

Sen har vi den här godingen från samma märke. Den är lite mer täckande, perfekt när man vill se lite mer "flawless" ut, för det gör verkligen denna. Jag är dålig på att förklara, men gå in och läs på beskrivningen. Den innehåller massa olika bra saker för att huden ska få lyster och se frisk ut. Den är även sjukt återfraktande, min hy känns verkligen aldrig torr eller kakig när jag använt denna, den lägger sig liksom som ett perfekt tunt lager bara. Älskar denna och har känt mig så fin senaste gångerna jag använt den. Jag har färgen 04 "Beige Nature" och även denna är lite gulare i tonen. 

Nu valde jag bara att fota mina foundations för jag har typ aldrig skrivit om det innan. Men som concealer använder jag alltid den HÄR och sen "sätter" jag det med det HÄR pudret som bara jämnar ut och ger lyster istället för att matta ner. Allt för att min hy inte ska se och kännas lika torr som den är! 


Gillar

Kommentarer