Vad jag lyssnar på

Gud vad jag är glad att F tog med tre Sonos högtalare hit till lägenheten! Det är så viktigt med musik och väldigt skönt att ha på här hemma, speciellt när jag är ensam mycket. Kom btw på att jag typ ALDRIG skriver om musik haha, tror inte jag gjort ett sånt här inlägg på typ 3 år, mest för att jag själv tycker dom är rätt tråkiga. Men, här är iallafall ett inlägg med vad jag lyssnar mycket på just nu. 

Vi har typ bara lyssnat på svensk musik sen vi kom hit haha.. Mycket Mares, Thomas Stenström, Veronica Maggio <3 Men gillar den här Cali-låten också, mest för att jag älskar Näääk och Fricky. Så det var ingen dålig kombo inte :-) Tycker svensk musik känns så somrigt! Och det finns verkligen mycket bra ute nu. 

Och hur fantastisk är inte den här låten?? Jag älskar Ed Sheeran och var till och med på hans konsert för några år sen. Sen dess har han typ legat lågt med nya låtar, så blev så glad när jag hittade den här. Med Bieber dessutom! Nej, väldigt bra fredagslåt. 

Och till sist den här låten jag är besatt av! En riktig feel-good låt som jag älskar att spela riktigt riktigt högt för att tagga igång mig själv. Spelade den mycket när jag gick på gatorna här i NY för någon vecka sen och fick såna lyckorus :-) 

Gillar

Kommentarer