Vad jag vill köpa på Black Friday - Mina tankar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Imorgon är det ju Black Friday och ska jag vara ärlig så känns det lite som att den dagen har suddats ut lite eftersom det numera är Black Week, Cyber Monday och allt där mellan haha.. Dom flesta butikerna har redan kört på sin rea i ett par dagar nu osv. Jag tycker att det finns både negativa och positiva sidor med dom här dagarna och jag vill verkligen inte bidra till någon köphets eller spontana inköp för pengar man inte har. Däremot tycker jag att det är ett perfekt tillfälle att köpa sånt som man länge har spanat på under en längre tid och nu är nedsatt, eller varför inte julklappar?

Jag har själv fått lägga band på mig några gånger den här veckan och raderat varorna ur min varukorg online för att det inte är saker jag behöver, men det är ju lätt att man tänker "men det är ju såå bra pris nu, måste passa på". trots att det inte är något jag behöver eller egentligen vill ha. Man får vara lite sträng mot sig själv och tänka smart helt enkelt. Här nedan ska jag iallafall visa vad jag tänkt kolla efter imorgon eller i helgen!

Vägglampa - HÄR / Fotoram - Zara Home / Kuddfodral - HÄR / Vas och klocka - Zara Home / Posters - Desenio / Sängbord - Jysk / Sängkläder - HÄR

Jag har iallafall bestämt mig för att försöka ta tag i min lilla sovhörna/sovalkov hemma. Det har verkligen varit ett glömt hörn sen jag flyttade in i våras och inget jag lagt tid på mer än ställt dit en säng typ hehe. Här ovan har ni ett moodboard med min inspiration snarare än en inköpslista. Det jag tänkte är att köpa det här sängbordet som jag tittat på sen jag flyttade in typ men aldrig slagit till. Det har varit nedsatt länge nu men tänkte att jag skulle vänta till Black Friday, men då höjer dom priset till det ursprungliga istället haha.. Jahapp. Får vänta ut det lite till helt enkelt och se om dom sänker priset igen :-)

Har även span på den där vägglampan att ha bredvid sängen, om jag inte hittar någon annan. Men tycker den är så cool och gillar att den sitter på väggen och slipper ta plats på sängbordet. Några tavlor på väggen bredvid sängen är jag också sugen på. Och lite piff så det blir mysigare och personligare helt enkelt.. Så ja, det är mina tankar och något jag verkligen ska försöka få klart nu innan jul! Om ni vill kanske jag kan fota lite före och efterbilder och visa er i ett inlägg sen?

Har ni några saker ni ska kolla lite extra efter imorgon?

Gillar

Kommentarer

Cassandra
,

Åh, jag älskar din stil! Kommer nog bli superfint när det blir klart, ser gärna före och efter bilder ☺️ Jag har faktiskt shoppat en del redan, men saker som jag planerat och vänta med att köpa till denna vecka. Beställde bland annat tights från aim’n med din rabattkod, en filt och några julklappar ☺️ Får se om det blir något mer imorgon!