Vad som inspirerar mig

För någon månad sen gjorde Bianca ett roligt inlägg på sin blogg där hon visade upp vad hon sparat under "spara-funktionen" på Instagram, tyckte att det var kul att se! Ni hittar hennes inlägg här. Jag gillar Instagram, men till en viss mängd. Många gånger stressar det mig otroligt, men jag har försökt bli bättre på att avfölja folk som inte tillför med något positivt i mitt flöde. Man behöver faktiskt inte se allt, och inte följa alla, även om det är bekanta. 

Men sen tycker jag att Instagram också kan vara sjukt inspirerande. Jag älskar flöden där bilderna ser ut att vara tagna spontant och in the moment istället för perfekta och stagade bilder. Gärna 100% mobilbilder <3 Här nedan hittar ni det jag sparat och gillat lite extra. 

Fick jag byta lägenhet med någon på Instagram så hade det varit med norska influencern annijor! Hon har så fin stil tycker jag, och hennes hem känns väldigt varmt och hemtrevligt, samtidigt som hon har en grym känsla för detaljer. Vill gärna att hon ska dela med sig mer av inredning! Den här vasen till vänster är bland det första jag har sparade på insta för något år sen, den är lite vulgär men så vacker tycker jag. Den finns att köpa här ifall ni är intresserade, eller mamma om du letar efter en födelsedagspresent till mig hehe. 

Blondes have more fun <3 Även fast jag är väldigt nöjd med min hårfärg och mitt hår just nu så kan jag inte sluta beundras av fina blonda hår haha. En svaghet hos mig är den guldigt beiga färgen. Och bilden till höger har jag sparat för klänningen, ibland är fan det enkla det allra bästa. 

Dör för den här klänningen på Josefin Ekström, så fint till hennes gravida mage <3 Den finns att köpa HÄR men är tyvärr slutsåld! Tårta tårta tårta. Är inget bakverksfan men såna här somriga tårtor med just seg marängbotten och massa bår (hest hallon!) är magi. 

Varför är blommor så vackert att man nästan tappar andan haha? Just dom här buketterna i såna här vaser var ju såååå fint och somrigt. Liksom så perfekt i det operfekta. Älskar såna buketter. 

Hittade dom här bilderna hos en tjej jag inte följer. Hon hade tagit så fina bilder och jag vill bara åka ut och campa såhär nu. Hur härligt? Detta är i Australien, så det kanske inte är så aktuellt haha, men vet att Tofta Strand på Gotland hade något liknande "glamping" med såna här fina tält mitt på stranden bland vassen. Väldigt fint, men kanske inte lika öde som detta. 

Jag kanske är fast i 2012 men jag älskar spegelbilder :-) Det inspirerar mig ofta, jag älskar tanken på hur "enkelt och snabbt" det är, och det känns liksom lite mer äkta än en outfitbild ute på en gata. Älskar den här rödblommiga klänningen, vet att den är från Enviii men ni hittar en liknande här. Älskar Emilia Silbergs Instagram btw. Och den vita tröjan dååå, en sån klassiker. Den är ifrån ett svenskt nytt litet märke. Väntar på att min storlek ska komma in hehe. 

Lite pastellfärger som är så fint under sommaren. Testade dom här skorna i NY och var nära på att köpa dom då priset är ganska bra, men tyvärr var dom kanske inte dom skönaste för mina fötter. Men sjukt coola och sportiga. Finns att köpa HÄR. Älskar även den här ljusgröna färgen tillsammans med denim. Skriker sommar <3

Gillar

Kommentarer