Valborg och 1a maj

Hej fina ni! Har ni haft en bra långhelg? Min har varit magiskt! Vi hördes ju senast i måndags, och då var det även Valborg! Jag och F styrde en middag här hemma hos oss för 11 pers, så vi hade verkligen fullt upp haha. Inte lätt att laga mat till så många personer på typ 1 timme, men vi lyckades och det blev en så himla bra kväll. Mina vänner kom och även hans närmaste vänner. Vi åt gott, shottade, spelade spel, dansade och hade såå roligt haha. Man vet att det är en lyckad kväll när 11 pers står och dansar ordentligt i köket kl 00 haha.. Älskar dessa människor! 

Alla drog vid 02 ungefär och då använde jag och F vår sista energi och städade allting. Så värt haha! För dagen efter var vi helt döda och hängde i soffan/sängen från morgon till kväll. Med några matpauser såklart :-) Hur som helst! Igår kväll hade jag lite ångest, typ söndagsångest på en tisdag. Känns alltid deppigt när man haft så mycket roliga planer och helger, och sen är det över typ. Känner ni igen er? Men men... Så får det vara ibland, och jag får trösta mig själv med att det redan är onsdag nu och bara några få dagar kvar till helg! 

Jag ska jobba på lite i några timmar nu innan jag ska in till stan för ett övernattningsevent som Lojsan håller i. Ska bli så mysigt! Vi ska vara på spa, äta middag, mysa osv! Har med kameran så vi hörs senare. Puss! <3


Gillar

Kommentarer