Välkommen 2022

Det var inte igår vi hördes här! Lite för många veckor har susat förbi och nu är vi ju helt plötsligt inne på 2022! Jag har typ helt checkat ut från jobb senaste tre veckorna och har hunnit med en hel del sen dess! Precis innan jul åkte vi ju till New York en vecka och hur det såg ut kan ni se här nedan:

Om vi hade livets bästa dagar? Svar JA! Åh, det var helt fantastiskt att åka tillbaka till New York tillsammans. Så mycket kärlek, nostalgi och lycka att strosa runt på gatorna där igen. Vi hade 5 fullspäckade dagar där vi gjorde allt möjligt roligt vi kunde tänka oss. Sen att vi hade 16 grader och sol dom flesta dagarna gjorde inte resan sämre heller :-) Nej, det var otroligt härligt att vi lyckades komma iväg på resan innan jul, flytten och renoveringens-kaoset börjar. Det är verkligen något jag kommer minnas resten av livet <3

Lagom till att vi kom hem från resan så kom snön och minusgraderna till Stockholm och bjöd på ett par riktigt fina dagar. Julen blev väldigt bra och väldigt lugn. Vi var hos min mamma på dagen och sen på kvällen åkte vi hem till Franks föräldrar. Det blev alldeles lagom för oss som inte är några julfantaster hehe :-)

Sen väntades några lugna mellandagar med mycket packning och fix inför flytten som sker redan den här veckan, helt galet! Och nyårsafton firade vi på Pampas Marina med ett gäng vänner. Det blev verkligen otroligt lyckat med god mat, goda drinkar, härligt umgänge och massa dans inpå småtimmarna. Perfekt start på nya året <3

Kollar jag tillbaka såhär så har vi verkligen haft ett par riktigt bra veckor. Och det har det. Men något man lätt glömmer är hur stressigt det är med flytt, och att vi också ska renovera har legat lite som en underliggande stress och nervositet. Vi är båda sjukt peppade och pirriga, samtidigt som vi är lite oroliga haha. Tror mest rädslan grundar sig i att vi ska tänka "vad fan har vi gett oss in på?" haha.. Men det blir nog bra :-) Vill så gärna komma igång här inne nu till nya året och berätta om flytten och vardagen! Har ni några förslag eller önskemål på vad ni vill se så får ni gärna kommentera <3 Hoppas ni har haft en fin start på det nya året. KRAM!

Gillar