Vår resa till Palma

Vi har ju bokat en resa till Palma i mitten av augusti och har typ senaste månaden letat hotell, som har visat sig vara en hel djungel haha.. Jag lider av beslutsångest och vi har verkligen letat och letat och letat. Jag skrev här om dagen på insta och frågade om tips. Fick typ 50 st olika tips, tusen tack för det <3 Så senaste två kvällarna har vi verkligen bara kikat runt på alla hemsidor och alla rekommendationer. Det var ett tag vi typ kände "nääää nu skiter vi i den här resan" haha. Det är så svårt med Palma/Mallis, vi visste liksom inte vart man bor bäst och det finns ju ett gäng områden. 

Men igår kikade vi lite och hittade ett som var fint och verkade ligga bra, så då bokade vi det på 2 minuter haha och sen kunde vi andas ut igen. SÅ skönt! Det heter "Be live adults only la cala boutique hotel" (världens längsta hotellnamn haha) och ligger precis vid stranden i Cala Mayor. Först hade vi tänkt att vi skulle bo mitt i Palma på något litet hotell, men nu när det har varit så varmt här i Stockholm kände vi båda att det vore sjukt skönt att ha pool och bara kunna gå ner till stranden på 1 minut. Och sen är det ju typ bara 10 minuter in till Palma, så detta känns perfekt! 

Nu längtar jag verkligen!! Och har ni några tips på stränder eller några smultronställen får ni gärna hojta till! Jag vet att jag vill till Gran Folies beach club haha, någon som har varit där? Och sen tänkte jag att vi måste åka till stranden i Illetas. Har varit där en gång innan och det var ju så fint! 


Gillar

Kommentarer