Vårdagar

Inlägget innehåller reklamlänkar

I tisdags mötte jag upp Bianca i stan på eftermiddagen för en middag. Det var magiskt väder, så lite opepp att vi satt inne i Mood Gallerian och åt pizza på 1889 haha, men det var mysigt ändå. Alla restauranger borde ha lag på att ha uteservering under vår/sommar. Hur som helst, har ni inte testat deras pizzor borde ni verkligen göra det! Efter det gick vi en kort vända på stan och fotade lite! 

Btw! Kommer ni ihåg att jag bloggade om det här armbandet för någon månad sen? Köpte det i Köpenhamn och var såååå nöjd, men en vecka senare var det spårlöst försvunnet. Måste ha tappat det någonstans.. Så här om dagen köpte jag ett nytt, älskar det så mycket! I silver och litet och nätt, sitter där natt som dag :-) Om jag inte tappar det här också vill säga hehe.. Ni hittar det HÄR! Finns även i guld, och som i halsband.

Och igår på dagen åkte jag hem till Petra och hennes lilla bebis Leo! Hon är ju mammaledig och jag jobbar oftast hemifrån, så det passade perfekt att hänga en hel dag. Vi catchade upp massa, åkte och åt sushi till lunch (min nya obsession), tog en promenad i solen och myste massa med Leo. Var ju lite nervös innan då jag verkligen inte haft någon i min närhet som har småbarn haha, så var väldigt försiktig haha. Men det släppte sen :-) Världens sötaste unge iallafall, och så kul att två vänner man känt länge nu fått en egen liten <3

Idag åkte jag hem tidigt i morse. Och sen dess har det varit strålande sol och 17 grader, så jag har legat ute i bikini (!!) och solat några timmar. Men nu gick den i moln, så ska passa på att jobba lite. I eftermiddag ska jag och mamma iväg till Nynäs Havsbad på ett event till imorgon, ska bli myyyysigt med en liten get away. Kameran hänger självklart med, så vi hörs mera imorgon! Kram.

Gillar

Kommentarer