Våriga plagg - ja tack!

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR / HÄR

Fan vad jag längtar efter 15 plusgrader och lite vår nu! Våren är min absoluta favoritsäsong när det kommer till kläder och det är ofta då jag får tillbaka inspirationen till kläder igen efter en lång vinter. Något jag gärna skulle vilja ha i garderoben till våren är en kavaj i beigt. Typ gärna båda dom här två haha. Den till vänster är liiite tunnare och mer "kavajig" medan den andra är i ull och passar perfekt som en vårjacka. Så sjukt snygga båda två!

Jeans - HÄR

Kanske vårens snyggaste tvätt på jeans? Och modell med för den delen! Älskar den här lite retro-blåa färgen som är extra snygg till krispigt vita plagg. Tänk dom här med en vit oversize skjorta instoppad! Älskar ju Weekdays jeans för kvalitén och passformen, men priset är ju också så jäkla bra.

HÄR / HÄR

Något jag verkligen måste införskaffa när snön och slasken är borta är ett par nya vita sneakers! Just vilka vet jag inte alls än, men tycker dom här från Veja är riktigt fina och klassiska!

HÄR / HÄR

Även om det är jättekul att "klä upp sig" på våren, så får man (jag) inte glömma att jag ändå oftast går promenader i mjuka sköna plagg och träningstights haha. En sån här piléväst hade nog kommit till mycket användning hos mig. Långa hundpromenader, eller under en tjockare jacka dom dagar det är riktigt kallt.

Byxor - HÄR / Väst - HÄR

Okej vad tycker ni om den här trenden med såna här västar som toppar? Jag vet inte om jag själv skulle våga mig på det men var tvungen att ta med det då jag tyckte den här outfiten var så galet snygg!!! Så himla vårigt och snyggt set! Dör.

HÄR / HÄR

Och så en snygg väska så var man klar! Tycker dom här var väldigt fina, och perfekt med en lite större storlek där man får plats med lite mer än bara plånboken. Priset ligger på endast 299:-! Vilken gillar ni bäst, svart eller brun?

Gillar