Världens bästa vecka

Hej igen! Det var ett tag sen jag uppdaterade här, eller iallafall som jag skrev i "nutid". Jag tidsinställde ju lite inlägg inför Palma för att helt kunna checka ut och bara ha semester på riktigt. Fan vad jag tror att det var viktigt för mig alltså. Jag och F sågs på Arlanda förra söndagen efter 9 veckor ifrån varandra och oj vad pirrigt det var, skakade typ när vi sågs vid terminal 5 <3 Sen dess har vi på riktigt typ suttit ihop och haft en helt magiskt vecka i Palma. 

Det var underbart att bara vara i nuet och inte känna att jag behövde leverera bilder, uppdatera eller hänga med i vad alla andra hade för sig. Trodde att jag skulle tycka att det var jobbigt, men det var förvånansvärt lätt att vara utan alla sociala medier och jag saknade det inte ett dugg. Det var bara en lättnad. Så det är absolut något jag kommer göra igen! Fotade inte så mycket, men en del med kameran iallafall för att ha lite fina bilder från resan att spara länge. En del ser ni här i inlägget! :-)

Älsklingen i en ny skjorta han fick av mig :-)  

Vi bodde på nyöppnade hotellet Hotel Basilica och var så jävla nöjda alltså och kände oss som hemma från första minuten. Det låg i gamla stan där det var så himla lugnt och fint verkligen. Det enda man hörde utanför var liksom hästar som gick med vagn :-) Här ovan ser ni vår terass där i mitten där vi spenderade mycket tid! 10 poäng!

Såhär såg det ut överallt i området där vi bodde! Det slog mig gång på gång hur fint och mysigt Palma är. Det är så vackert med alla dessa husen i fina färger och alla balkonger. Känns som en film att strosa runt där. Jag har varit i Palma 4 gånger nu och måste säga att jag föredrar nog att bo inne i stan. Speciellt om du har balkong eller pool på hotellet! Det var så skönt att ha nära till alla resturanger och bara gå och strosa på kvällarna och slippa tänka på buss eller taxi hem. Vi hade typ 2-5 min till stans shopping, torgen och livet. 

Haha, har man ingen som kan fota så får man improvisera med självutlösaren. Men lugna er, vi var helt ensamma uppe på hotellets rooftop hehe. 

Världens bästa vecka verkligen och det var speciellt att bara vara vi två och ha en vecka i ensamhet utan uppdatering och allt sånt. Vi har bara pratat, myst, solat, badat, ätit gott, läst och spelat massa yatzy och kortspel. Precis så som en semester ska vara :-) Trots att ingen av oss kände oss speciellt redo att lämna Palma så gick vårat flyg till NY i lördags och det är här jag är nu! 

Vi mellanlandade i Oslo och vårt flyg till New York var försenat så vi fick sitta där och vänta i upp mot 6-7 timmar. För att sen flyga en lång väg på 8 timmar. Det var lagom segt och vi var på resande fot i över 22 timmar innan vi landade hemma i lägenheten här. Känner mig helt slut nu av jetlag och långa resor men glad och lycklig över den här veckan och att äntligen vara med F. Nu kommer uppdateringen bli som vanligt i veckan, har ju saknat er med! <3

Gillar

Kommentarer