Väsk-snack

Inlägget innehåller reklamlänkar från Miinto.se

Ni är flera som frågat om min väska från Nunoo och även många som frågat om den här "inspirerade" väskan som jag lånade av min mamma på några bilder. Det skiljer ju sig inte så mycket i utseendet men när det kommer till priset är ju den från Nunoo bra mycket dyrare. Tänkte göra ett inlägg här och visa båda två bredvid varandra och berätta skillnaden för er som är sugna på en ny väska! 

Nunoo Alimakka Suede - HÄR

Det här är min väska! Den finns ju i massor av olika modeller, material och färger. Men min är som sagt i mocka och i storleken "Alimakka". Den är perfekt, jag får plats med smink, kamera, en tröja osv. Det ingick två band till väskan. Det kortare med nitar sitter fast, medans det långa justerbara går att ta bort. Perfekt om man vill ha väskan cross-over eller bara hängandes på axlen. Det jag älskar med den är att den är lika snygg om den typ är tom eller när den är proppfull. Älskar att materialet är så mjukt och liksom "hänger" snyggt på axeln. Tycker verkligen att det är bra kvalité på den och förhoppningsvis kommer den hålla i många år.

Fler väskor från Nunoo i olika modeller och färger hittar ni HÄR.

Budgetalternativ: Väska Noelle i modellen Caja - HÄR

Och så har vi den här som är slående lik Nunoo, men dessa kostar bara drygt 600 kr, istället för 1600 kr. Denna är dock inte i äkta mocka, men vissa föredrar ju det. Det gör även att väskan inte är lika "mjuk" som min från Nunoo, men annars är den sjukt lik och väldigt väldigt fin. Min mamma har den i färgen "khaki green" som är typ brun/grön. Här ingår också två st väskband, ett som sitter fast och ett justerbart man kan ta bort som man vill. Vill dock förtydliga om att min mammas väska är i modellen "Cecilia" som verkar vara en storlek mindre än Caja som jag länkat. Hittade ingen annan storlek! Caja verkar dock vara exakt lika stor som min från Nunoo. Så kom ihåg det! Därför denna ser mindre ut :-) Tycker dock att det är så fint med en lite mindre storlek. Och ett sjukt bra alternativ om ni vill ha en billigare väska. 

Väskorna från Noelle kommer också i massor av olika färger och modeller, ni hittar alla HÄR.

Gillar

Kommentarer