Veckans planer

Måndag - Idag gör jag inget speciellt. Bara jobbar ikapp hemma och tar det lugnt! 

Tisdag - Inte heller några speciella dagar. Mamma kommer hem från 2 veckor på Bali så ska väl hänga med henne lite och jobba hemifrån, och hämta ett paket som väntar på mig. 

Onsdag - Inga särskilda planer på dagen men på kvällen väntar en middag/fest med River Island på Färgfabriken här i Stockholm. Den lokalen är riktigt cool så det blir nog en nice kväll! Ska bli väldigt kul. Behöver bara något att ha på mig nu!! 

Torsdag - Vid 10 ska jag få håret fixat och omhändertaget av märket Nioxin på Wella Studios. Hört så mycket bra om det märket så det ska bli kul att få veta lite mer om det, och såklart ha en lyxig morgon. Sen ska jag på ett möte inne i stan och dagens sista stopp blir ett event på Woolrich inne i Sturegallerian. 

Fredag - Jag ska äntligen fixa håret! Sist jag var hos frisören var i början på augusti, men då klippte jag bara topparna. Denna gång hoppas jag på att kunna lägga i lite ljusare slingor, trivs verkligen bäst i det, mitt hår känns alltid så mörkt under vinterhalvåret och det var ett bra tag sen sist jag la i slingor. Längtar, verkligen haft en fulmånad nu haha. På kvällen ska jag hänga med F <3

Lördag/söndag - Åker till Helsingfors med Bianca, Nelly.com och massa andra bloggare! Vi ska bo en natt på deras x-mas hotel och ha det nice! På kvällen ska det vara en middag/fest om jag förstått det rätt och dagen efter är det en brunch. Vi åker inte hem förrän vid halv 9 på söndagen så vi får även några timmar fritt att hänga på stan. Ska bli kul, aldrig varit i Helsingfors innan! :-) 


Gillar

Kommentarer