Veckans planer

Måndag - Idag har jag inga särskilda planer. Kom hem rätt tidigt i morse och ska bara ta igen lite jobb från helgen. Ikväll ska jag snabbt förbi Esprit butiken på Drottninggatan för en Grab&Run och sen ska jag möta upp F i stan och sen ha en kväll hemma hos honom framför Bachelor. Mys <3

Tisdag - Jag är inbjuden till en julfrukost med Nouw kl 8 på morgonen så dit ska jag. Suuupertidigt haha, men ska bli trevligt. Resten av dagen har jag inga planer. 

Onsdag - Vass håller i ett juligt event tillsammans med Tracelemoon kl 15 där vi ska få dekorera pepparkakshus och mysa! Dom håller alltid i bästa eventen så kommer knappast bli besviken, ska bli väldigt roligt :-) 

Torsdag - På förmiddagen ska jag möta upp Amanda och Ewelina för en brunch eller tidig lunch någonstans. Var superlänge sen vi sågs alla tre så jag längtar massor efter häng och massa tjejsnack. På eftermiddagen ska jag förbi Polhem PR för lite julfika tillsammans med dom och några andra bloggare. Mycket juligt nu men det gillar man ju hehe :-) 

Fredag - Jag ska på en lunch med Devote och företaget dom ligger under. Vi ska hålla på i ca 2 timmar och få reda på lite mer om vad som kommer hända framöver. På kvällen ska jag mysa med Amanda och Sofia. Vi ska laga middag och kolla på idolfinalen tillsammans! <3

Lördag/Söndag - Inga planer alls! 

Gillar

Kommentarer