Veckans planer

Gammal bild på mig och Bianca när vi var i Köpenhamn i våras! 

Måndag - Idag har jag bara fixat typ.. Typiskt tråkig måndagsfeeling också. Åkt hem och hämtat saker, och sen åkt tillbaka hela vägen. Nu står dusch, middag och jobb på schemat. 

Tisdag - Första eventet detta år! En frukost Lumene håller i. Tror vi ska få veta lite mer om deras hudvård. Det börjar kl 9 vilket betyder  väldigt tidig klocka... Det kommer bli en utmaning efter det här "jullovet" haha. Efter har jag inga planer. 

Onsdag - Jag ska på en Grab n' go hos Mildh PR vid 11, sen har jag några timmar fram till nästa event som börjar kl 16. Vass ska ha ett event med Sephora för att presentera lite nyheter. Dessa event har dom 2 gånger om året och det är alltid lika trevligt <3

Torsdag - Inga speciella planer än så länge.

Fredag - Inga planer på dagen, men på eftermiddagen ska jag på ett yoga-event på Söder. Har inte varit på yoga på typ 2-3 år (då testade jag det bara någon gång) så det ska bli intressant haha. Känner mig alltid så sjukt osmidig och ofokuserad. Inga planer på kvällen! 

Lördag/Söndag - YASURAGI! Hur fort har det inte gått sen vi bokade i början av december?! Ska bli så sjukt skönt iallafall, både jag och F behöver det. Längtar! 


Gillar