Veckans planer

Måndag - Idag har jag bara åkt hem på förmiddagen och ska jobba hemifrån några timmar. Ikväll ska jag och Amanda ses och käka middag tillsammans på Vapiano i Gamla Stan och catcha upp lite då vi inte kommer ses på ett tag när jag är i Thailand. Ska bli supermysigt! 

Tisdag - Jag ska upp rätt tidigt för ett frukostmöte på Gast, sen måste jag förbi Twist & Tango och hämta ut ett paket. Sen får jag se, om jag åker hem till F eller till mamma. Inga särskilda planer för resten av dagen! 

Onsdag - Nicole håller i ett frukostevent tillsammans med Tise i Gamla Stan som jag tackat ja till. Ska bli mysigt! Efter det måste jag hem och packa lite och se till att jag har allt jag behöver till Thai. 

Torsdag - Inga planer. 

Fredag - Inte heller några planer men bör åka och köpa det sista till Thailand och även en present. På kvällen ska jag nog bara ta det lugnt hemma. 

Lördag/söndag - Tidigt på lördagen ska vi iväg på dop. Min kompis Petra och hennes kille Rickard (ni som hängt med ett tag vet säkert vilka det är) har dop för deras lille son så jag och F ska dit en sväng. Ska bli väldigt roligt. Så sjukt att ens kompisar börjar få barn nu :-) Sen åker vi ju till THAILAND!!! Planet går vid 21 på kvällen vilket känns så skönt! 

Gillar

Kommentarer