Veckans planer + resa

Så var det måndag igen! Jag var ju på event igår och typ hela dagen gick jag och trodde att det var måndag och typ längtade till PH som skulle gå på kvällen tills Bianca ba "Hallååå? Det är söndag?", haha virrig. Men men! Jag har iallafall en väldigt rolig vecka att se fram emot. På torsdag ska jag nämligen göra något jag velat så himla länge nu! :-) 

Måndag - Idag kom jag hem från hotellövernattningen vid 12 ungefär och har sen dess bara jobbat. Jag börjar bli klar nu så ska nog bara ta det lugnt resten av dagen och laga middag till F som kommer hem sent ikväll. 

Tisdag - Jobba hemifrån på dagen och kanske åka till pappa på sjukhuset. På kvällen ska Nelly ha en stor halloweenfest på en hemlig destination. Ska bli roligt :-) 

Onsdag - Inga planer, vara hemma bara, jobba och packa lite! 

Torsdag - Upp tidigt för att åka med Essie till Tromsö i Norge. Det ligger högst upp i Norge (alltså ännu längre upp än typ i höjd med Kiruna) och ska vara så coolt. Vi ska åka på en båttur, ha lite spa och förhoppningsvis se norrsken! Jag har en kusin som bor i Tromsö och har länge velat åka dit och hälsa på, så blev så jävla glad när jag fick det här erbjudandet haha! Han sa att det var 90-100% chans att se norrsken och vädret är klart. 

Fredag - I Tromsö hela dagen och sen kommer jag hem på kvällen, så lär vara rätt slut då efter två heldagar och resor. 

Lördag/Söndag - Inga planer än så länge! 


Gillar

Kommentarer