Vi flyttar till New York

Ni är säkert många som redan följer mig på Instagram och sett vad jag la upp och skrev igår. Men jag vill självklart berätta det här på bloggen också och förklara lite mer. Men i vår flyttar vi till NEW YORK!!! Kan knappt fatta det själv men det känns lite verkligare nu när jag inte behöver hålla det för mig själv längre. Nu är det liksom på riktigt, nu händer det. Anledningen till varför vi lämnar Stockholm är för att Frank fått ett jobberbjudande inom Joe & The Juice där han jobbar. Sen vi träffades för två år sedan så har jag vetat att det här är hans stora dröm, så jag är bara så sjukt glad för hans skull och vill aldrig stå i vägen för hans drömmar. 

Men! Tänker att vi tar det lite från början. I november på en middag så berättade han för mig om erbjudandet. Jag blev på riktigt helt kallsvettig och trodde att han gjorde slut med mig där och då för att åka på det här äventyret själv. Och även om han sen berättade att han såklart ville att jag skulle följa med, så fick jag katastroftankar och tänkte "det här kommer aldrig gå". Erbjudandet han hade fått här var även San Fransisco, 13 timmar bort - på andra sidan jorden typ. Men ju mer vi pratade om det, att göra detta tillsammans, så kändes det bättre och bättre och känslorna fick landa lite. 

Allt har varit lite oklart i flera månader nu under jul och jag har knappt kunnat svara på frågor från min familj och vänner, det enda jag har vetat är att vi kommer flytta i vår. Till San Fransisco, tror jag. Så har det liksom varit haha.. Så det är därför jag inte vågat gå ut med något fram tills nu. Förra veckan kom Frank nämligen hem och berättade att det inte blir San Fran, utan att det blir New York och att ett datum är satt. En tyngd släpptes verkligen från mina axlar och jag kunde äntligen känna mig lite glad och taggad istället för oroad som jag varit i några månader. New York är hans dröm, det 6 timmar närmare, det går direktflyg, inte samma tidsskillnad och det är NEW YORK! Vi blev så glada och kände att det var meningen. Det är dit vi ska <3

Nu undrar ni kanske vad jag ska göra där. Jag känner mig så lyckligt lottad med mitt jobb, att jag kan jobba vart ifrån som helst i världen - så det kommer jag göra. Fortsätta med bloggen, Instagram och se det här som en liverfarenhet och en galen grej. Jag vill såklart inte att vara utan Frank, utan jag vill uppleva världen med honom och är så glad över att han vill ha med mig vid sin sida och göra det här tillsammans. Hans drömmar blir mina drömmar och jag tror att det här bara är början på något stort för oss två. Min bästa vän.

Sjävklart är jag livrädd, jag är så nervös över hur livet kommer se ut. För min engelska(!!!), att jag kommer känna mig ensam, längta hem, inte trivas och att jag måste släppa min comfort-zone helt. Men jag känner att detta är en chans jag inte vill missa, och jag vet att jag kommer växa så mycket som person av det här. Jag har länge känt att jag inte känner mig helt nöjd med mitt liv och min vardag just nu, och skulle verkligen behöva en nystart och ett miljöombyte Och funkar det inte, så funkar det inte. Sverige finns alltid kvar, det är bara en flygbiljett bort för mig. Jag har inte sagt upp mig på något jobb, sålt någon lägenhet osv. Jag får ta varje dag som den kommer helt enkelt :-) 

Så ja, här är vi nu. Det känns så roligt att äntligen få lätta lite på hjärtat och berätta för er vad det är som händer! Jag känner mig så sjukt taggad, det är liksom som en skräckblandad förtjusning. Vad som helst kan hända, men är glad över att jag och F har varandra i detta, vi kommer vara varandras trygghet. Åh, jag blir helt pirrig av det här!!! Kan ni tänka er en vår i New York, och sommar, höst, vinter. Längtar och är så spänd på hur livet kommer se ut. 

Hoppas att ni är taggade på att följa med på vår resa fram till flytten och självklart på livet i NY. Har ni några frågor så får ni gärna ställa dom här så kanske jag kan göra ett Q/A inlägg. Kram på er <3Gillar

Kommentarer