Vi svarar på samma frågor

Ni var många som skrev att ni ville att jag skulle berätta lite mer om F. Jag tänkte och tänkte på hur jag skulle göra, men kom sen på att skriva ner lite frågor som jag bad han svara på. Medans han svarade så skrev jag mina egna svar på frågorna för att se hur vi olikt/likt vi svarade. Ingen av oss hade alltså läst den andras svar innan vi själva svarade. Här nedan ser ni hur det blev? Väldigt rolig och gullig läsning för mig iallafall haha <3 Hoppas ni gillar det! 

Hur ser den perfekta dejten ut enligt dig?

Tove svarar: Vi möts upp lite pirriga i stan, dricker några glas vin på en uteservering och sen går vi till Supper eller någon liknande resturang där vi delar på massa smårätter och pratar i timmar om gamla minnen och vår framtid precis som vi är bra på. När vi börjar bli lite småfulla på alkohol och kärlek delar vi på efterrätt och avslutar kvällen på bästa sätt <3

Frank svarar: Moppe bland berg och dalar, till en ödslig stenstrand. Picknicken är med, detta är brunch stället. VI är tidiga på pucken och parkerar först av alla, ingen annan har hittat hit. Dukar upp och hoppar i det kalla vattnet. Solen är där men inte varm, huttar igång värme och äter en klassisk brunch, Kalkon-Ruccola-Ceasar (Likt Gateu men inte riktigt). När folket börjar komma drar vi vidare till nästa by, en lunch i solen och blommor på bordet. Tillbaka till stan och till lounge sängen (Catch likt) solen går ned och alla dess strålar blir till drinkar. Moppen blir kvar, vi tar taxi. Tillbaka på hotellet är det ett parti yatzy (ETT parti - Vinnaren vinner) fix inför kvällen med musik, vi har bokat bord på en kvarters krog, maten kommer från ett random håll i väggen och vi sitter på vingliga stolar som blir vingligare och vingligare. Hemåt hand i hand - nu ror vi detta i hamn.

Min kommentar: Nej men detta var så gulligt att jag nästan började gråta haha <3 Hur detaljerad får man bli och hur väl känner han mig? Låter som den perfekta dejten. 

Om det börjar brinna hemma och du endast får ta med dig 3 saker, vad tar du? 

Tove svarar: Min mobil, Nelson och min Gucciväska, haha.

Frank svarar: AirPods, Mobil, Monstret (Monstreran)

Min kommentar: Haha, det viktigaste vi har i lägenheten - vår monstreraväxt. 

Din partner likear bilder på kändistjejer/killar på Instagram rätt ofta, hur reagerar du? 

Tove svarar: Så länge det inte är några olämpliga bilder så bryr jag mig inte. Jag tycker inte man ska förbjuda sin partner till något, och kändisar är ju så långt bort på något sätt? Så jag tycker nog det är fine till en viss gräns :-) Så länge han gillar mina bilder också heh...

Frank svarar: Reagerar och frågar, men tycker nog de är ok - Likes väger rätt lätt i min värld. Hoppas det är ett tecken på inspiration men är nog i grunden lite svartis.

Min kommentar: Ja, vi båda är nog ganska lika här. Vi är lite svartsjuka, men litar på varandra till 100%. 

Din pojkvän/flickvän är sjuk eller känner sig deppig. Vad köper du med dig hem för att göra personen lite gladare? 

Tove svarar: En stor påse med lakrits-kritor och en moster-energidricka haha...

Frank svarar: Donken, Powerking eller Dragsters

Min kommentar: Vi vet vad vi gillar iallafall och vad som gör varandra glada hehe.

Nämn några mindre bra egenskaper hos din partner: 

Tove svarar: Du är tyvärr väldigt glömsk när det kommer till att hålla koll på plånböcker, nycklar och post. Och dina pedantiska tankar skulle jag ibland kunna vara utan (trots att dom är bra), du är väldigt envis precis som mig vilket gör våra onödiga bråk väldigt onödigt långa haha. 

Frank svarar: Omöjligt att stänga badrumsluckan, gillar ej att kasta saker. Morgonrocken som aldrig låter min handduk torka, gillar att dra i mina tår på ett inte-skönt sätt även fast hon vet hur man gör de bra.

Min kommentar: Haha egenskaper har fått en ny innerbörd. Men ser det som att han inte kan hitta några dåliga egenskaper hos mig, snarare lata vanor :-) 

Nämn två positiva egenskaper du uppskattar hos din partner: 

Tove svarar: Ditt tålamod!! Att du är väldigt social och trevlig mot alla du möter. Att du är dig själv oavsett vad och skäms aldrig. 

Frank svarar: Det går inte att bara säga två, det fattar ni väl!? Jag älskar dig, det är tre..

Min kommentar: Lilla älskling det gick fort när du svarade på frågorna men du är ju så gullig. Älskar dig med. 

Vilket plagg i garderoben tar din partner på sig när han/hon vill vara lite extra snygg?

Tove svarar: Du sätter på dig ett par svarta jeans och en svart tshirt, eller är det jag som tycker att du är extra snygg i det? Vet faktiskt inte haha. Men du är aldrig så nöjd som när du lyckas matcha en favorit t-shirt eller keps med dina skor vilket är väldigt gulligt. 

Frank svarar: Leopard kjolen eller svarta kjolen av samma material. Den lilla gul/vita toppen med knappar fram.

Min kommentar: Dör sötdöden (får man säga så fortfarande?). Nästan så att jag knappt vet vilken den "den lilla gul/vita toppen med knappar fram" är, men du får MVG för att du lagt märke till den <3

10 semester dagar på en lugn ö eller 10 dagar med fullspäckat schema för att upptäcka och se så mycket som möjligt på er resa? Vad väljer du? 

Tove svarar: 10 dagar på en lugn ö, en strand och en bok + du är det enda jag behöver just nu. 

Frank svarar: 10 Semesterdagar på en lugn ö - No phone.

Min kommentar: När åker vi!?

Nämn 3 saker du och din partner har gemensamt: 

Tove svarar: Vi båda är duktiga på att laga mat och uppskattar god mat, vi tänker oftast väldigt lika om saker och ting, vi båda är lite glömska. 

Frank svarar: Mängden nöjdhet kring en lugn kväll hemma i soffan. Kärleken till mat och restaurang. Envisheten är påtaglig.

Min kommentar: Vi är väldigt lika som personer och det vet vi. Snacka om att vi känner varandra bra nu :-) 

Gillar

Kommentarer