Vilka jag följer på sociala medier / appreciation post

Jag är så tacksam över er som dagligen kikar in här, och framförallt hängt med här i många år. Det var så kul att många av er mindes mina gamla outfitbilder som jag postade för typ 4-5 år sedan, det gjorde mig glad och då fick man ändå en typ av bekräftelse att man ändå gör något rätt här haha. Men den här gången tänkte jag dela med mig av vilka jag följer dagligen och liksom gör mig lite extra glad när hen uppdaterar sina sociala medier! Kanske kan ni hitta några nya favoriter också :-) 

Andrea Hedenstedt, Paula, Hugo, Kenza, Egoina, Bianca Gonzalez.

Jag som själv bloggar, älskar att läsa andra bloggar och tycker att det är en av dom mest personliga och mysiga plattformerna att följa någon på. Men, samtidigt så följer jag inte alls många - utan dessa har jag följt i flera år. Självklart läser jag andra bloggar också, men kanske inte varje dag som med dessa. Tycker att Paula och Hugo är så sjukt duktiga på att uppdatera flera gånger om dagen men samtidigt göra långa och innehållsrika inlägg. Även roligt att följa båda två och läsa om deras olika upplevelser på familjelivet osv och jag beundrar dom för att dom vågar vara så personliga och ärliga. 

Egoina har jag följt i många år och tycker fortfarande att hon är lika bra. Älskar att hon skriver mycket, och är så sjukt duktig på att formulera sig och få allting att låta intressant. Väldigt mycket humor. Utöver dessa följer jag självklart mina vänner Bianca och Andrea och trots att jag typ vet vad dom pysslar med på dagarna så blir jag lika glad varje gång dom uppdaterar haha :-) Kenza har jag fått en nykärlek för och ser så mycket fram emot att följa hennes graviditet! 

Margaux Dietz: Åh jag älskar Margaux och hennes alla kanaler. Ni kanske inte visste det, men hon jobbade ju här på Devote för några år sedan och var väl typ min "chef" haha, det var innan hon började satsa helhjärtat på sina egna kanaler. Så kul att det gått så bra för henne så fort. Hon är så galet rolig och verkligen bjuder på sig själv och sitt liv. Tycker även att hennes videos är så bra klippta, skrattar alltid högt och blir glad av dom. Sen kan man ju inte annat än älska varje klipp Arnold är med i <3

Therese Lindgren: Har följt Therese i typ 4-5 år nu och en grej jag tänkte på här om dagen är att jag aldrig tröttnar? Hon är väldigt duktig på att fånga tittarna och jag förstår inte hur hon kan komma på alla idéer hon gör haha. Nä, snacka om att hon vet vad hon gör och är samtidigt så personlig. 

Lilly Kungs: Den här tjejen hittade jag för typ ett halvår sedan och har sen dess sett typ alla hennes videos och allt hon lägger upp haha. Hon postar inte superofta nya videos, men tycker kvalitén är riktigt bra på dom hon gör. Hon är nog ganska många år yngre än vad jag är, men hon är så sjukt söt, duktig och har väldigt fin stil. Det kommer nog gå bra för henne i framtiden! Gillar hennes "vintage shopping" videos hon gjort. 

Helen Torsgården: Och till sist Helen! Älskar hennes kanal som hon har med henne och hennes familj. Man blir så lugn av att lyssna på henne och följa deras liv på landet med alla djuren. Hennes barn är också så sjukt söta så man dör. Nä, väldigt långa och mysiga vloggar som är perfekta att titta på när man är stressad på tunnelbanan eller så <3

@matildadjerf & @sqvarforth

Två av mina favoritkonton på instagram är lätt Stinas och Matilda Djerf. Jag vet inte vad, men dom är så sjukt duktiga på att fota och det går liksom inte att inte bli inspirerad när man följer dom. Vissa outfits vill jag bara kopiera rakt av hehe :-) Stina känner jag ju sen innan och hon är världens härligaste. 

@mattssonmoa & @hanapee

Här kan jag skratta så jag gråter ibland. Moa känner jag och hon är verkligen en av dom roligaste jag vet, och jag tycker verkligen att man känner det igenom hennes instagram. Hon lägger upp så mycket fina bilder, samtidigt som hon bjuder på sig själv delux på sina storys. Hanapee började jag följa när jag tittade på "Hanna badar med en kändis" och är sen dess besatt. Hon är så sjukt rolig och smart. Älskar såna människor. Kan skratta högt åt hennes bilder och stories och relaterar verkligen till typ allt hon skriver. 

@filippzorz & @sannealexandra

Filippa började jag följa väldigt nyligen och har aldrig träffat henne. Men hon verkar vara en sjukt gullig tjej från Göteborg, och tar väldigt fina bilder som inspirerar mig, sen har hon en såå fin lägenhet också. Sanne har verkligen börjat bli en favorit på Instagram för mig och jag blir alltid glad när jag ser att hon postat något. Hon är duktig på att uppdatera ofta och dela med sig om sitt liv med sin pojkvän och deras söta son. Man får liksom vara en "del" av deras liv vilket jag gillar och fastnar för. 

Så ja, summan av kardemumman är nog att jag gillar att följa väldigt personliga konton och människor som är duktiga på att uppdatera både med bilder och stories. Alla tjejerna har ju superfina flöden, men samtidigt inte så där over-the-top. Det är verkligen inte något som är viktigt för mig, så jag blir lite arg på mig själv som låser mig så mycket pga mitt eget flöde och vill att allt ska se bra ut. Bryr ni er om det?

Livet på läktaren & Kenza och Dani: När livet händer

Poddar måste jag tyvärr säga att jag har rätt dålig koll på och det är inget jag följer slaviskt tyvärr. Men Livet på läktaren har jag faktiskt försökt följa nu senaste året, och jag älskar deras podd och både Maja och Sanna. Dom har liksom inget filter, vilket är skönt att lyssna på. Jag tröttnar rätt fort när folk ska vara typ lite PK och förklara sig för allting. Skrattar högt åt dom och dom tar verkligen upp så relevanta ämnen och delat med sig mycket av sin vardag. Kenza & Dani's podd släpptes igår så jag har bara lyssnat på deras första avsnitt, men jag gillade det! Kul att följa Kenza på en mer "personlig" plattform. Tror den kommer vara väldigt bra att följa :-) 


Gillar

Kommentarer