Vinterjackor

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ellos.se, Cubus.se, Monki.se, H&M.com, Wakakuu.com

Fick en förfrågan om jag kan tipsa om snygga vinterjackor, och absolut kan jag göra det! Jag valde att fokusera mest på dunjackor då jag tycker att det är snyggast, och typ varmast också. Mycket svart, grönt och brunt men när det kommer till vinterjackor vill iallafall jag ha något ganska diskret som går att matcha med mycket. Delade även upp det i "budget" vs lyx så alla förhoppningsvis hittar något :-) 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: R / HÄR / HÄR

En vinterjacka runt 1500kr tycker jag ändå är ganska bra om man vill ha en rejäl som håller värmen i svenska vintern. Några här ovan kostar även runt 500-lappen men då kanske det krävs en tjock tröja under. Väldigt snygga är dom iallafall! Jag har fått en dille på dom extra långa dunjackorna haha, hade absolut inte trott det för några år sen men nu älskar jag det. 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Jag har faktiskt den gröna i mitten här längst ner och jag äskar den. Den känns som ett duntäcke typ haha, så lätt och fluffig men sjukt varm. Älskar den gröna färgen också. En ljusare vinterjacka är så snyggt. Alla jackor här ovan kostar som sagt lite mer, men jag tycker ändå att en klassisk vinterjacka är en bra investering. Hoppas ni hittar någon ni gillar! <3 

Gillar

Kommentarer