Wanted - Höstkläder

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, Ginatricot.com, Ellos.se, NA-KD.com, Asos.com, Stories.com

Här nedan kommer lite fina höstplagg jag gärna hade kopierat och klistrat in i min garderob hehe :-) Precis såhär vill jag gå klädd i höst! Beigt, rutigt, svart och vitt. Roligare än så blir det inte haha.. Hoppas ni får lite inspiration! 

Väska - HÄR / Kappa - HÄR / Kofta - HÄR

Åh vad jag gillade den här kappan! Tycker att mörkblått och beigt är en så fin kombination av färger och modellen på den här var ju perfekt. Väskan som är så fin hade ju varit så himla fin till den! Den finns fortfarande inne i lager och kostar bara 349:-!

Manchesterskjorta - HÄR / Skärp - HÄR / Jeans - HÄR

Dom här beiga jeansen är lite lika dom jag köpte för några veckor sen, flera av er har frågat om dom och här har ni ett par snarlika! Gillar att dom är raka och lite längre i modellen :-) Tycker skärpet hade gjort sig väldigt fint till jeansen. 

Jacka i ull - HÄR / Kappa - HÄR / Solglasögon - HÄR

Är helt såld på den här jack/skjortan i ull. Så himla cool och klassisk samtidigt. Tror den är väldigt användbar under hösten som en jacka! Jag behöver faktiskt en ny svart kappa eller jacka, så ska nog gå och testa den! 

Ullkavaj - HÄR / Sneakers - HÄR / Jeans - HÄR

Okej här har vi ju en klar outfit typ haha :-) Så fint med såna här ullkavajer nu på hösten tycker jag. Perfekt både inomhus och utomhus. Jag hade stylat den här beiga med sneakers och jeans, precis som här ovan. Älskar sneakersen btw!! 

Gillar

Kommentarer